Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Swoja droga co widzicie dokladnie w tym DXM koledzy? Dzisiaj polecialo u mnie 600mg i rzeczywiscie mozna spojrzec w siebie, poczuc sie jak w innym wymiarze jednak jakie sa wasze odczucia? Bo o przyjemnosci z dzialania chyba nie ma co rozmawiac.
Moje zapasy dekstrometorfanu wciąż czekają na swój czas. Darzę sentymentem ów środek, ale codziennie gdy się rozbudzam i zadaję sobie pytanie czy to dziś, odpowiedź jest negatywna.
Póki co nie mam ochoty. Grejpfrut czy czosnek, to mi różnicy nie robią. Jestem bliżej 40 niż 20.
09 września 2022Uszkodzonabania pisze: Czy ktoś może mi odpowiedzieć na szybko jakie dawki DXM na zaburzenia depresyjne ?.
Dodam że ćwicze ostatnio więcej sportu i w sumie to też dopamine może podkręcać
@DexPL i inni hyperrealowicze mędrcy ze starej gwardii wywołuje was XD
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.