Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
Jest git w porównaniu do fety to niebo a ziemia
  • 1 / / 0
Waszym zdaniem czy jest możliwe żeby kokaina była sprzedawana za pośrednictwem #firmy farmaceutyczne aptek i czy tyczy się tylko do uprawiania sexu to pytanie kieruję do ludzi interesujących się tematem Ameryki południowej i fachowego użycia koki przekształconej w kokainę. Wiadomo, że ludzie używają kokainę #frywolnie
#Hiszpania
  • 2255 / 384 / 0
kokaina jako afrodyzjak?
  • 472 / 288 / 0
kokaina na pewno daje ogromne pokłady pewności siebie, przy czym nie wyzwala w człowieku wyłącznie zwierzęcych instynktów. Niby seksmaszyna, ale jednak z ludzką twarzą.
Pokażę Wam to, czego nie ma.
  • 33 / 4 / 0
kokaina w moim przypadku, różni się tym, że w przypadku stosunku jestem pewniejszy siebie i w 100% oddaje się czynności, w przypadku innych specyfików, wiadomo człowiek podświadomie myśli o innych fantazjach i na tym czerpie podniecenie :D
  • 4340 / 701 / 2117
@sensejo1992 akruat w tym przypadku kokaina daje taki efekt, bo produkuje duże ilości dopaminy i noradrenaliny, ona idealnie dostraja, natomiast dopamina daje uczucie błogiej przyjemności. Stąd tak bardzo łatwo po kokainie doświadczać ekscytujących uniesień z drugą połówką.

@mietowy3 Prawdziwy afrodyzjak, to substancja, która w określony sposób wzmaga popęd seksualny, nie powodując przy tym szkody dla organizmu. Tradycyjne używki są z kolei trucizną dla ośrodkowego układu nerwowego. Mimo tego, że w niewielkich dawkach mogą działać rozluźniająco, to z drugiej strony mogą powodować impulsywne, instynktowne i wręcz zwierzęce zachowania seksualne, które bywają bardzo niebezpieczne. Konsekwencje przyjdą z czasem.

Już pomijając fakt, że potem ciężko uprawiać seks bez wspomagaczy. A nawet jak wali się ciągi po 3-4 lata, to kiedyś w końcu dragi będzie trzeba odstawić, a odcisk, jaki zostawi taki seks będą masakryczne.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1 / / 0
za szybko :p
Uwaga! Użytkownik 3rdStageNavigator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / 4 / 0
Raz na rok, najczęściej w okolicach Sylwestra robię z partnerką planowaną nockę na koko.
W moim przypadku jest to zbawienne.
Człowiek się otwiera seksualnie, co zostaje na długo po seansie.
Zazwyczaj jest to około 6 godzin, co prawda na koniec ciężko z erekcją, mimo że głowa chce to członek nie współpracuje. Jednak seks to nie tylko bolcowanie.

Apropo, mamy już grudzień :mniam:
  • 14 / 1 / 0
Ja po koko mam straszne problemy ze wzwodem - chęć na seks jest niesamowita, przychodzą do głowy różne ciekawe pomysły, człowiek odblokowuję się ale gorzej na dole 😬
I tu moje pytanie - moja partnerka zdecydowanie preferuje koko, ja po emce mogę bzykać się w nieskończoność i myślę, żeby ona bawila się na prochu a ja zarzucę Dropsa.
Co myślicie o takim połączeniu? Może ktoś z Was testował już coś podobnego? Obawiam się, że nie dogadamy się bo to jednak trochę inna faza ale może się mylę 🤔
  • 47 / 17 / 0
Skoro partnerka preferuje kokon to chyba wiesz czego się po niej spodziewać. Po sobie z resztą też skoro uprawiałeś już seks po emce. Teoretycznie ona będzie miała parcie na hardkor (chociaż nie taki jak po b-k) a Ty na nudne romantiko, co z jej punktu widzenia będzie nieatrakcyjne. Ale różnie to może być. Spróbujcie a będziecie wiedzieć.
A to, że masz al dente po kokonie to tylko kwestia głowy.
Nie mamy dość siły, aby całkowicie iść za swoim rozumem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.