Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Jakie wypełniacze do jointów polecacie?

Lubię szałwię i miętę, całkiem dobrze się palą i łączą z konopiami.

Nie polecam tytoniu, niezdrowe działanie i to nikotynowe pobudzenie nie leży mi z ziołem.

Wydaje mi się, że kocimiętka zwiększa popęd seksualny

Ciekawi mnie, jak łączy się z melisą? Muszę kiedyś spróbować
  • 46 / / 0
Ja polecam od siebie lawendę i melise cytrynową zajebiscie dekorują smak i zapach jak lubisz odmianę raz na jakiś czas i ta pierwsza jakby lekko mnie seduje i zmniejsza roztargnienie. Maconha Brava bardziej wyczuwalnie niż lawenda zmienia profil działania, szczególnie ekstrakt, także polecam. Co do libido to indianie z ameryki południowej stosowali damianę i niektórzy współcześni to potwierdzają, sam nie próbowałem, ale jakby ci zależało to warto spróbować.
Props za kompozycję posta, bardzo czytelnie
  • 12468 / 2423 / 0
Zastanawiam się, czemu psuć smak zioła jakimiś melisami, czy lawendą. Przecież dobre zioło ma wspaniały smak. Jeśli kręcę i koniecznie chcę czegoś dodać, to tylko tytoń w proporcji 3:1 na korzyść zioła. tytoń ma dużo bardziej neutralny smak.
  • 507 / 195 / 1
Ale nie każdy ma dobre zioło o cudownym smaku.
Ja jak jeszcze paliłem to mięta wypadała bardzo dobrze.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 967 / 242 / 0
Osobiście nie kręcę lolków.
Ale jeśli chodzi o "wypełniacz" czyli ""coś do suszu" to oczywiście na podium ex equo kief and haszysz
  • 12468 / 2423 / 0
Mi byłoby szkoda dobrego haszu, czy kiefu do lolków. Zbyt dużo dobrego poszłoby w eter. Wolę skręcić czystego z krótkiej bletki - tak tradycyjnie testuję swoje outdoory.

Jeśli ktoś kupuje zioło, którego smak trzeba tłumić lawendą, to najwyższy czas zmienić źródło. Serio - mi z kupnych tematów może kilka razy trafiło się coś, co smakowało źle (i ogólnie było słabej jakości).
  • 46 / / 0
Tu nie chodzi o poprawianie smaku lol, niektórzy chcą jakiegoś urozmaicenia w smaku spliffów m.in. ja i po prostu testuję z różnymi wypełniaczami, tytoniu nie chcę mieszać, a lubie duże spliffy, więc dosypuję czasem szałwi białej albo mięty czy lawendy, zawsze to jakieś urozmaicenie, co nie oznacza, że smaku zioła nie lubię albo mam jakiś szajs.
  • 1910 / 307 / 0
Obecnie jak w zapasie mam średnio 2 słoiki ABV, to nad wypełniaczami bym się nie zastanawiał nawet (jakbym palił). Polecam. Ostatnio z ciekawości spaliłem z tego grubego lola, poklepało słabo (co prawda wapowałem niewiele wcześniej THC może dlatego) ale smak/zapach super i praktycznie zero czucia/drapania w gardle (to w końcu czysty skun, tylko "wyprany" z kanabinoidów). No i na stówę po takim lolku poczujesz THC bardziej niż po lolu z cbd (ale w sumie super-ciekawe: ile THC pozostaje w ABV? Nwm ale sądzę, że > 0.2% jak przy CBD raczej)
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 3245 / 617 / 0
Są specjalne wypełniacze przeznaczone do modyfikacji smaku, kupowane w tytoniowych, przy mnie gostek kręcił z arbuzowego aromatu. Ale spontan z szafki kuchennej to nie mam rozeznania żeby coś polecić, a odradzić mogę herbatę.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / 3 / 0
Ziele damiana mogę polecić od siebie, jest łagodniejsze niż tytoń i dużo lepiej smakuje moim zdaniem
ODPOWIEDZ
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...