Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 3455 / 557 / 2
Dziękuję.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1744 / 573 / 0
Zazdroszczę tym, którzy mogą wziąć 150 mg i mają fajnie. Ja nawet po miesiącu przerwy muszę wziąć minimum 480 mg podbite DXM, żeby było w miarę fajnie. Bez DXM się uspokajam jedynie, a podbijając to mam coś w stylu malutkiej dawki MDMA bez napięcia mięśni i szczękościsku. Po prostu przyjemność na całym ciele. Ale to i tak działa jednorazowo, bo nawet jak tydzień poczekam przed powtórką, to znowu nic nie czuję i muszę dorzucić z 500 mg tramadolu albo 160 oksykodonu, żeby było dobrze... Chociaż no mam świadomość, że jestem wyjątkiem, bo moje dawki to dla wielu jest za dużo, a to naprawdę nie wynika z tolerancji, bo nie mam skręta ani w ogóle żadnych objawów odstawiennych, a i tak muszę wrzucać kosmiczne dawki, żeby coś poczuć. Szkoda tylko że to kurestwo tak mocno wciąga, bo przeliczając hajs na efekty, to gówno przenajgorsze. Dobrze, że już mam za sobą etap, w którym wpierdalałem codziennie, mimo, że nic nie klepało... Szkoda tylko, że musiałem po drodze wjebać z 500 paczek Thiocodinu 16, żeby do tego dojść XD
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 213 / 33 / 0
Nie jesteś wyjątkiem %-D Taka sama sytuacja u mnie, 2 tygodnie detoxu 150 dexa, 480 kody i jest git (coś pomiędzy chilloutem a mocnym ujebaniem) a tak bez detoxu i bez deksa raz coś zadziała, raz w ogóle, ogólnie nie wiadomo.
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 117 / 34 / 0
Na mnie działa zaskakująco przewidywalnie. Jedyne co się może zjebać, to jak nagle mi coś wypadnie i potem chodzę wkurwiony, że nie mogłem w spokoju się rozlewać na łóżku.
No i wspominając moje i tak intensywne początki z jedną paczką Antoniego, myślę że 300mg na start mogłoby mnie powalić :halu: . Ostatecznie wszystko zależy od organizmu.
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2022 przez MakMonarch, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 4930 / 859 / 0
Niektórzy mają jeszcze gorzej, mnie na przykład w ogóle nie klepie. Może dlatego że jestem na trazodonie, nie wiem ale 480mg nawet raz zarzuciłem na zerowej tolerce i nic.
  • 7 / 1 / 0
Dziękuje bardzo za wskazówki :* Myślałam nad tym długo, a tu nagle wypadły mi dyski i dostałam (wyżebrałam) tramal od rodzinnego. Powiem szczerze, że 200mg retard klepło mnie tak słabo/średnio. Boje się brać więcej, bo z SNRI podobno możliwy zespół serotoninowy. Niestety plecy nadal bolą :/ ciekawi mnie ile bym musiała wziąć tej kody przy takiej tolerce (ważę ok. 50 kg). Choć tak szczerze tęsknie za Majką XD ten tramal średnio mi podszedł. Jak się skończy to zabiorę się za ekstrakcję Antoniego. Pozdrawiam :3
  • 3455 / 557 / 2
a ja wypilem ostatnio dwa piwka przed i wrzucilem dwie 16tki thico i poskladalo niemilosiernie a tak bez piw to 1gram ledwo smyral jak myslicie alkohol to wzmacniacz kody?
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / 3 / 0
Tak, oba to depresanty, alko będzie wzmacniał działanie sedacyjne kody
  • 975 / 81 / 0
No, to już w stronę połączeń się skłania. Ja od jakiegoś czasu stosuję etanol całkiem często po dość długim czasie od zaaplikowania opiatu. Zdarzało się w drugą stronę postępować, jednak wspomnienia z tych chwil są dość mętne. alkohol wolę zdecydowanie po opio. Dobrze mi się pije piwo po całym dniu. Udzielał się tu swego czasu ziomek, który po jakimś tam alko wziął heroinę I. V. i stracił przytomność w ubikacji publicznej. Przypomniało mi się w sprawie tego miksu.
  • 498 / 271 / 0
Jak brałam hel po jakimś alko, to od razu haftowanko, a potem to depresantowe przyjebanie było nieznośnie męczące.
Lepiej sobie wypić po. A najlepiej w ogóle.

Wcześniej na kace alkoholowe stosowałam wsparcie tjokoszynek, ale takiego swądu skóry nie dawało mi nawet siedzenie w wilgotnym bieszczadzkim lesie po zmroku.

Co z tego, że może czujesz się lżej z własną egzystencją, jak i tak wkurwia cię wszystko, przez fakt, że nie możesz się nadrapać po tym skórsku.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).