Wydaje mi się, że CBD samo w sobie powinno działać przeciwlękowo. Może masz za słabe stężenie olejku lub z byt niskie dawkowanie, proponuję skonsultować to z lekarzem lub dobrym w temacie farmaceutą.
Na mnie CBD działa uspokajająco zwłaszcza przed prowadzeniem pojazdu. Bez tego jestem lekko spanikowany i obawiam się o każda sytuacje na drodze a z tym wciąż dostrzegam potencjalne zagrożenia ale nie jestem nimi przerażony.
14 czerwca 2022lazanioro pisze: Witam :) co by dodać do cbd ,aby efekt przeciwlękowym był mocniejszy hmm ? Lek ma być nie uzależniający nie SSRI.Predzej neuroleptyki lub hmm ?
Magnez 120mg / 32%*
Cynk 15mg / 150%*
Witamina B6 2mg / 142,86%*
Ekstrakt z owsa zwyczajnego 100mg
-w tym 7% flawonów 7mg
Ekstrakt melisy 50mg
Ekstrakt z szyszek chmielu zwyczajnego 50mg
Ekstrakt szafranu 25mg
-w tym 5% krocyny 1,25mg
L-teanina 100mg
L-Tryptofan 100mg
Kwas Gamma-Aminomasłowy (GABA) 100mg
Melatonina 1mg
Lecytyna sojowa 20mg
Razem z CBD + CBG + CBN to robi robote fhuj.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
30 maja 2022aurora20 pisze:Otóż to. Można elegancko sprofilować działanie pewnie, ale proporcje trzeba dobrać. 5 kropel a nawet 3 krople oleju (1 kropla=1mg CBD) już spłycają działanie wyraźnie (brak tych fajnych rozkminek na bani przede wszystkim). Cały czas szukam proporcji ale ciężko dobrać, bo CBD ma chyba długie półtrwanie i ciężko przyjmując to regularnie, wiedzieć ile tego się w sobie ma. Póki co czasem odpuszczam CBD za dnia i wrzucam 5-10 kropli na samo spanie, po sesji z MJ.27 maja 2022amatokono pisze: Mieszanie CBD z trawą niweluje psychoaktywne działanie THC. Im więcej CBD, tym słabsze zioło.
03 sierpnia 2022VERBALHOLOGRAM pisze: Następny nius po którym mnie zatkało....
Z tymi proporcjami, @amatokono, to ja po prostu nie stosuję oleju w ciągu dnia, biorę czasami na noc, jak chcę mieć lepszy sen. Wtefdy z 5-10 kropli. Polecam olej z koncentratu konopnego, nie chce robic reklamy, ale jest legit 100%. Działania marihuanego oczywiście zero, ale ja od razu skumałem że bankowo działa dlatego, że zioło zaczęło słabiej klepać po przyjęciu oleju
Słuchaj, tu chodzi o tego typu zaskoczenie że matka wiele ze mną przeszła jeżdżąc po psychiatrykach, i moja rodzina jest antynarkotykowa, zwłaszcza że mieliśmy w rodzinie osobę która przedawkowała kompot i chodzi mi o skojarzenia, i bardziej mnie zatkało że nie było wykładu na powyższe tematy..............i do cholery nie jaram się tym tylko zaskoczyło mnie to, a nie którym ludziom stopniowanie wyrazów i zamienników o podobnym znaczeniu nie robi różnicy, zatkało mnie że matka po prostu kupiła bez całej otoczki faq zaleceń i przestróg, Punktem zaczepienia prawie 20 lat jeżdżenia po psychiatrykach było ćpanie ogólne, i tym mnie zatkało z powodu braku odniesienia matki nauczycielki do tych czasów.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.