Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1660 / 300 / 0
Jakimś cudem udało mi się ograniczyć alprę do 1 mg i w końcu działa tak, jak należy. Wkurwiłem się nie na żarty, jak po dwóch dniach od wykupienia recki z 30 tabletek alpry zostało mi 10. No kurwa... I co tu się dziwić, że potem szukam swoich rzeczy po mieście, powinienem mieć przy sobie i np. w plecaku nadajniki GPS, żeby wiedzieć gdzie chodziłem i co robiłem. A najlepiej to nie żreć 10 mg alpry, w ogóle nie żreć benzo, no może z wyjątkiem bromazepamu i diazepamu, to są jedyne benzo po których nie odjebałem nic. Szkoda tylko, że bromek jest taki drogi.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 4902 / 855 / 0
Rolki też tanie nie są i mało ekonomiczne co to jest 20x5mg takie 100mg to dla mnie na 4 razy a kosztują chyba 20zl.
  • 210 / 18 / 0
Czy alprazolam jakiejkolwiek firmy działa dokładnie tak samo jak oryginalny xanax ?, jakie macie opinie w tej kwestii ?, bo nie mam zamiaru przepłacać
Uwaga! Użytkownik Uszkodzonabania nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4902 / 855 / 0
Walkowane temat milion razy, zaraz jakiś mod się przyczepi. Jednych oryginalny xanax klepie lepiej dla innych to bez różnicy czy jedzą xanax czy generyk. Musisz sam spróbować.
  • 1974 / 524 / 0
To pytanie nigdy nie umrze, co kilka stron reinkarnacja, xanax kontra alprazolam. %-D

Skoro nie chcesz przepłacać to nie daj sobie wmówić, że koszulka z logiem "supreme" jest warta 2-3 kafle i może wygląda jak ta koszulka za 60 ziko, tak samo się w niej chodzi ale hej, to oryginał i warto!

Bierz alpragen, tani i prawilny alprazolam ale zaraz zlecą się ofiary brandingu i placebo, żeby głosić "tylko xanax, euforia i kokaina" a zamienniki nie działają. Kto pierwszy? :korposzczur:

Różnice w generykach, w skrócie są nieodczuwalne w działaniu, nie warte dopłacania. Mózg jak wjeżdża benzo nie pyta "MORDO ALE JAKIEJ MARKI TA ALPRA? BO PLACEBO PYTA CO MA ROBIĆ"
Ostatnio zmieniony 04 czerwca 2022 przez blokowiska666, łącznie zmieniany 1 raz.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 4902 / 855 / 0
Śmiej się ale ja jestem z tych osób na których xanax dziala lepiej niż generyki, ale skończmy ten temat tu i teraz bo jak wspomniałem co osoba to opinia.
  • 1974 / 524 / 0
Na mnie afobam działał lepiej niż xanax, serio xD
Gdyż był pierwszym moim alprazolamem, pierwsze razy z benzo są ciekawe, 0,25mg afobamu ścięło z nóg do snu a xanaxu 0,25mg musiałem zjeść 4 tabletki i normalnie zakupy robiłem, jak to? %-D

Ja bym chciał znać staż, częstotliwość, tolerancje, jaka faza aktualnie w życiu, itp. zwolenników xanaxu i badania zrobić, podając xana i wszystkie możliwe generyki rozpuszczone w wodzie, każdy by odpowiadał tylko na pytanie, czy dostał xanax czy generyk?
04 czerwca 2022serotoninowy pisze:
skończmy ten temat tu i teraz
Racja, można dzisiaj zakończyć temat, powróci za kilka stron na nowo. :korposzczur:
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 2258 / 384 / 0
Ja wolę xanax za słoiczek 2 mg i podziałkę na 4. Genetyka takiego chyba nie ma.
  • 1070 / 137 / 0
Oryginalny xanax ma tą przewagę, że ma ładny słoiczek i tableteczki, dopieszczony design. A taki biedacki alpragen, mimo, że działa tak samo to ma brzydkie opakowanie i tabsy :(
  • 17 / 1 / 0
Zdobyłem 2 opakowania Zomirenu 0,25mg. Najlepiej działa na mnie po alko, jedna tabletka potrafi mnie zgnieść, że ciężko wstać z łóżka a i rano wstaje w jakimś lepszym samopoczuciu bez kaca giganta :) Jednak nie łącze już tego z alko bo coraz bardziej zaczyna się podobać, wiadomo na trzeźwo nie klepie tak mocno, wręcz bardzo subtelnie ale przyjemnie i troche rozluźnia. Pytanie, jak często i jakie dawki można brać na zmniejszenie lęku i większy luz przy wyjściu do ludzi (bez alko) aby nie odczuć żadnych negatywnych skutków ? 2-3-4 tabletki tygodniowo nie zwiększą tolerki i jest to bezpieczne dawkowanie ?
Zablokowany
Newsy
Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.