Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1487 / 91 / 2
Czy to alpra 2 mg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
action movie:gun:
  • 12673 / 2454 / 0
Xanax 2mg.
  • 586 / 125 / 0
@stuk
Jeśli się kruszą w palcach to uważaj bo trafiłem na takie raz i po połówce (teoretycznie 1mg) urwał mi się film i zasnąłem osliniony w rozjebanych dookoła siebie lekach wszelkiego rodzaju i znalazła mnie partnerka.
Prawdopodobnie bromazolam patrząc po pierwszym rozluźnieniu które pamiętam właśnie z bromazolamu.
  • 1487 / 91 / 2
@techniczny Zarzuciłem 2 taby, pierwsza poszła 3 h wcześniej od drugiej, zero chęci snu jednak czuję mocny przymumuł i nie ogar.Taby są mocne przy naciskaniu, smak podobny do orginalnego pod językiem, ale szybko się rozpuszcza.
  • 586 / 125 / 0
To wydaje mi się że legit.
Jutro się okaże ile zapamiętałeś z dzisiaj i ile zjesz do rana. Wtedy będziemy mieli pewność.
  • 1487 / 91 / 2
Dobra dostałem połówkę substacji, która miała być fetę.Zapach typowo frytki, twarde jak skurwysyn, such dobrze rozpuszczalne w nosie.Substacja miała wejście i jakoś działała (pobudzenie) w spływie smak fetę, aczkolwiek trudno ocenić całe je sektrum, bo byłem po klonach.Tylko substacja miała jakieś kolorowe odbarwienia miejscami, nie była to bryła tylko typowa fetę w sreberku.Wasze przemyślenia?

Scalono — CATCHaFALL

Nie da się editu, więc dopiszę, że ogólnie działał i tak dalej.Grudy miały miejscami kolor różowy.Wydaję mi się, że to mogło być keton jakiś.
  • 2 / / 0
Brązowy (taki kolor podobny do żywicy) kryształ, duża gruda, po rozkruszeniu biały, dosyć twardy, bardzo gorzki spływ, piecze w nos. Po aplikacji lekki nieogar, przy większej dawce pojawia się drżenie rąk, źrenice powiększone.
Co to może być?
  • 1656 / 1036 / 7
@DonJon zdecydowanie MDMA. Następnym razem polecam jednak oral.
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 33 / 3 / 0
04 maja 2022stuk pisze:
Czy to alpra 2 mg
Wygląda jak xanax duża dawka
Uwaga! Użytkownik Epicaro jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / 1 / 0
Stawiałbym na alfe lub inny mocny stymulant. Na waszym miejscu wogóle nie zaopatrywałbym sie w takie mixy i jak dziewczyna chce już ćpać to wspólnie, załatwiajac razem coś naprawde wartego uwagi....
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.