Jeśli się kruszą w palcach to uważaj bo trafiłem na takie raz i po połówce (teoretycznie 1mg) urwał mi się film i zasnąłem osliniony w rozjebanych dookoła siebie lekach wszelkiego rodzaju i znalazła mnie partnerka.
Prawdopodobnie bromazolam patrząc po pierwszym rozluźnieniu które pamiętam właśnie z bromazolamu.
Jutro się okaże ile zapamiętałeś z dzisiaj i ile zjesz do rana. Wtedy będziemy mieli pewność.
Scalono — CATCHaFALL
Nie da się editu, więc dopiszę, że ogólnie działał i tak dalej.Grudy miały miejscami kolor różowy.Wydaję mi się, że to mogło być keton jakiś.
Co to może być?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.