Czułem się jakby lepiej przez jakiś czas w środku trwania leczenie tym gownem ale ostatnio mi się pogorszyło jakby wróciły wszystkie objawy z początku choroby . Biorę do tego relanium na które już mam tolerancję i równierz działa słabo .
Pytanie czy odstawić to i spróbować bez tego czy poczuje się lepiej ? Lekarz twierdzi że trzeba brać dalej ale dodam że mieszkam w Holandii a tu jest trochę inaczej niż w Pl lekarz rodziny jest od wszystkiego i nie nadają się do niczego .
Mam zamiar przestać to brać i próbować doraźnie valium .
Czy ktoś może doradzić na do ewentualnego można by zmienić to gówno ? I czy dobrze zmienić valium na klona ? Potrzebuje zacząć funkcjonować a nie mogę znowu jak na początku choroby
Nie jest ważne dla mnie w tej chwili czy się uzależnień czy nie muszę wrócić do żywych , pół roku prawie siedzę w domu i walczę z tym gownem .
Pozdrawiam serdecznie i proszę o konkretne odpowiedzi. Mati
Jak nie masz zaufania do lekarza, idź do drugiego, lub nawet trzeciego, ale idź do lekarza. Inaczej ktoś z Twojej rodziny będzie płakał i poszukiwał odpowiedzi na pytanie "dlaczego mój bliski zamiast leczyć się, eksperymentował z dragami i się przekręcił, albo popadł w taką deprechę, że do roku z łóżka nie wychodzi"
a tu jest trochę inaczej niż w Pl lekarz rodziny jest od wszystkiego i nie nadają się do niczego .
Nie lecz się klonazepamem.
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.