Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Spora dawka pregaby i TYLKO 300MG tramadolu, gdzie solo i bez benzo wrzucałam po 1.5g, przez kilkanaście lat nie wydarzyło się nic, aż do genialnego pomysłu połączenia w/w.
Odradzam i uczulam, aby tego nie praktykować, chyba że macie fetysz na ratowników w domu. O ile będziecie mieli takiego farta jak ja i będzie miał kto ich wezwać.
Regularnie wraca do mnie ta myśl ta myśl czy lepiej mi się żyje z pregabaliną i jej ubokami czy bez niej...i znowu kurwa tu jestem, czytam ten wątek, porównując wasze wrażenia, zastanawiając się czy wrócić XD
Po pierwsze 225mg/day zdaje się nie pomagać na moje lęki społeczne. Czy brałem danego dnia, czy nie - zero różnicy. Zero aktywacji, uspokojenia, haju, whatever. Z uboków tylko tyle, że chyba się czasami zawieszałem i gubiłem wątek w rozmowie. Ale to może się wkręcam sam po czytaniu tego wątku.
Po co ma wrzucać 600mg jak 225mg mu pomaga.
Troche jakby ktoś w wątku o fencie napisał że nie dostał zapaści od 350ug a ty mu byś napisał żeby spróbował 450ug bo jego dawka to jest nic.
Kompletnie nie rozumiem tej logiki.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.