Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Przeniesiono do wątku ogólnego — CATCHaFALL
09 kwietnia 2022yupwhiteisbeautiful pisze: JAKIM CUDEM DOSTAŁEM PADACZKI PO 300MG ?!? nie raz brałem kiedyś +/- 1g bez benzo i dostałem tylko raz wtedy.
PS. Mam język prawie obgryziony ciężko cokolwiek mówić czy jeść, jakieś pomysły co z tym zrobić?
Pregabalina (dużo) × koda × 10 diazepam (!) × 300 tramadolu i padaczka, gdzie przez wiele wiele lat solo szły takie dawki, że byście nie uwierzyli. Na pewno połączenie pregabaliny z tramadolem nie jest bezpieczne, mimo iż ta z zamysłu jest przeciwpadaczkowa i odradzam każdemu taki miks, bom była niczym ta Marysia – lekko w szoku jak zobaczyłam ratowników na chacie, którzy przyjechali podać mi kolejne 10mg diazepamu.
To co mówisz o skurczach mięśni po pregabalinie to nic innego jak mioklonie. Występują po dużych dawkach/ciągach.
Wracając do Tramalu, nigdy nie wiesz, wiele razy jadłem ilości 2+ grama i nic, 100 razy się uda a za 101 wypierdoli Ci jakbyś siłą 380V dostał. Nie ma zasady. można i po 200 mg dostać. Jak już ktoś wspomniał sporo zależy od czynników takich jak spożywany alkohol, benzo.
Refleksja jaka mi się nasunęła po ostatnim spożyciu - trampek najlepiej smakuje mi w stosunkowo niewielkich dawkach, lubię ten rush. Od przysypek mam oxy.
Pozdrawiam
Dzięki z góry!
Pomija popularna stronke sprzedamt... Jak moge na szybko wykminić fajna ilość retarda? Mam w papierach uzaleznienie mieszane ale tego nawet nikt nie sprawdza, i mam również skrzywienie kręgosłupa ale nie mam pewnosci jak zdobyc dokumentacje i czy wogole to ma sens, cos w tym kierunku?
Bez dokumentacji można gdziekolwiek go dostac?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.