...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 3454 / 1110 / 0
Jak u kogo, ja po zolpidemie, o ile zadziała (raczej w 20% przypadków i to nie jedna tabsa, tolerki bez) to śpię 2h, zresztą sam lek działa 3h, więc nie wprowadzajmy nikogo w błąd.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 164 / 4 / 0
Po etanolu trzy-cztery godziny? Spłycony sen? To chyba u Ciebie. Ja jak przyjmę odpowiednią dawkę trucizny, to 12 godzin kimam i rano zero uboków, wypoczęty jak młody buk. Sorry za offtop.
  • 703 / 40 / 0
zolpidem działa trochę dłużej. Czas półtrwania to około 2-3 godziny, ale efekty można odczuwać przez dwa razy tyle.

Po ostatnich ciągach mam masakryczne problemy z bezsennością. Pewnie się to już pojawiło w temacie - bardzo pomaga mi zjedzenie koło pół grama waleriany. Szczególnie wtedy, kiedy niby jestem śpiąca, ale też "nakręcona", nie mogę przestać o czymś myśleć. Tabsy z walerianą mnie zmulają dość mocno. No i są bez recepty. Tylko drogie to jest, poza tym po większych ilościach pojawia się ból głowy.
  • 35 / 3 / 0
difenhydramina (Apap Noc) i dimenhydrynat (Awiomarin). Bardzo przyjemnie usypiają.
Mnie ścinał z nów również Pramolan w połączeniu z melisą lub dowolnym ziołowym lekiem nasennym. Tego jednak nie polecam.
Uwaga! Użytkownik Emeel jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1394 / 88 / 2
Polecam klonidyne, pomaga w zasypianiu.
action movie:gun:
  • 68 / 7 / 0
Ketrel 600mg
Hydroxyzinum 100mg
Doksepina 25mg
Aglometyna 25mg
mianseryna 30mg
Preagabalina 300mg
To mój zestaw na noc ,bo ja musze spac!wtedy nie mam oznak nerwicy,jest NORMALNIE ;) a ja ciezki przypadek jestem. Normalnym śmiertelnikom Polecam kazdy z tych leków na spanie osobno tylko trzeba dawke dobrac.
  • 718 / 75 / 22
29 marca 2022stuk pisze:
Polecam klonidyne, pomaga w zasypianiu.
Tak, ale na krótko i zawsze się wybudzam po Iporelu po 30 min.
ODPOWIEDZ
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.