Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Siema, ostatnio mam sporego lenia a i dołek finansowy więc sort zamiast elegancko skręcany jest ładowany w dzidę. Wczoraj jak już nabiłem którąś tego dnia to przy pierwszym buchu z niej zabolało mnie w klatce tylko po prawej stronie tak jakby oskrzele (nie zakaszlalem) i ból nadal lekko się utrzymuje. Czy możliwe jest aby hipotetyczna kometka dostała mi się do płuc czy coś w tym guście i czy ewentualnie mogę coś z tym zrobić? A może po prostu popażyłem sobie płuca czy coś w tym guście ale, że z jednej strony? Do tej pory zawsze 0 skutków ubocznych przy takich miękkich rozrywkach, palę regularnie ale nie jakoś bardzo często od 8 lat.
  • 1854 / 215 / 37
Też tak miałem parę razy w karierze, przejdzie Ci. Rozważ kupno wapka, to zajebista opcja, tym bardziej, że technika idzie do przodu i można już kupić za rozsądne pieniądze wydajne urządzenie, np. taki yocan vane. Płuca odpoczywają, klepie tak samo i mniej się zużywa. Nie wierzyłem póki sam nie sprawdziłem.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.