Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
Tak teraz myślę - te dwie minuty to była znaczna przesada, 20 sekund.
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
O co więc chodzi z tą straszną krzyżową, powinienem mieć rozjebaną tolerancję chyba czy nie? Czy tolera się podbija tylko klasycznym alkusom np pijącym winiacza i na to kilka klonów itp? Hm.
one by one we will take you
Brałem leczniczo rok Tranxene na nerwice. Było ok potem posypało mi się w życiu i głupota pchnęła mnie w objęcia prochów. Tolerke mam wyjebana... paczka 30x2mg Xanaxu nie robi mi żadnej fazy. Próbowałem odstawić cold turkey - najgorsze 8 dni w życiu. Choć po tym spadło mi zapotrzebowanie do 10mg tranxene na dobę (wiec nic). Dalej znów się wjebałem. Ułożyłem plan odstawienia bazując na słynnej ang. Stronie - ale sam nie jestem w stanie go dotrzymać. Wybieram się na odwyk - jedynie szukam ośrodka, że 4 tygodniowe zmniejszenie dawki nie wystarczy. Nie polecam ogólnie żadnych benzo.
Przeniesiono do wątku ogólnego — Catch
Dobre 10 lat temu, jak w Wielkopolsce nie było ośrodka, by zejść z benzodiazepin, a w szpitalu MSW mi polecali, że mogą mnie zamknąć na klucz na miesiąc i tyle z pomocy w odstawianiu, to pojechałem do Warszawy do Instytutu Psychiatrii i Neurologii na Sobieskiego. Demoniczna ordynator doktor Basińska, ale konkretnie znająca się na rzeczy, ekspertyza głównie właśnie benzo, ale z alkoholem i opio również pomoże. Było też to jedyne miejsce w mej he-he karierze, gdzie pobierali krew co 3-4 dni, by badać jak szybko benzo spadają w surowicy, wbrew pozorom taka obserwacja jak to spada całkiem dobrze działa na morale :D
Wiem że t1/2 robi też swoje ale działanie jest na tyle przyjemne że spokojnie mogę obcinać te czworaki do zera z dawki 6mg.
Czy Bromazepam nie jest przypadkiem bardziej euforyczny i lepszy od alpry?
Skąd ta druga ma taka popularność.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
No ale do sedna.
Miałxm w sobie wrzody żoładka, gdzie jeden mi pękł i musiałxm przejść natychmiastową operacje. Dostałxm cały jadłospid jak jeść, pić. Generalnie codziennie chleb z szynką i listek pomidora, na obiad zupa z mąki ziemniaczanej i gotowane mięso, bez soli, pieprzu. Jak zaszaleć to jakaś chuda ryba typu sandacz z szparagami albo brokułami. Jeżeli chcę sobie dogodzić to tylko kisielki, budynie albo słaba kawa z mlekiem itp.
Moje pytanie więc brzmi:
czy picie kofeiny w godzinnym okresie przed lub po przyjęciu Lorazepanu wpłynienie znacząco na jego działanie?
Bo to mój nowy lek 2,5mg dziennie.
alprazolam na przykład nie wydawał się tracić na "mocy" czy piłam tego dnia espresso czy nie. A w internecie o lorazepanie znalazłem tylko, że " może wpływać" ale to dosłownie przy każdym lekarstwie jest tak napisane.
Z góry dziękuje za każdą odpowiedź i z gory przpraszam jeżeli wątek lorazepam + kofeina już istnieje, a ja jestem ślepx i nie umiem tego znaleźć.
poprawiono nazwę wątku - ss
Jeśli bierzesz codziennie to oczywiście może się ten bromek kumulować i też dlatego możesz go mocniej czuć. Ale tak ogólnie wydaje mi się, że są trochę przeklamane te tabele akurat jeśli chodzi o Bromazepam. 24 mg bromka by mnie zmiotło z planszy a po dwójce klona byłbym w stanie, lepiej czy gorzej,
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.