Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 73 / 28 / 0
18 września 2021JimmySlide pisze:
@agentwiadro możliwe. Śluzówka może być tak zniszczona, że nie wchłania już materiału. To samo tyczy się drugiej dziury? Jeśli tak to nic innego niż odpoczynek od odkurzania nie pozostaje
Jimmy mordeczko wydaje mi się że nie ma opcji żeby nie wchłaniało nic a nic materiału, słyszałem o dziurach w nosie albo nawet o tym że ktoś miał jedna dziurkę duża w nosie zamiast dwoch ale żeby sniff nie klepał? Myślę że przyczyna leży/leżała gdzie indziej
Sometimes life gets fucked up
That's why we get fucked up
I can still feel your touch
I still do those same drugs

:pacman: :kreska: :nos: :skret: :tabletki: :amfa: :extasy: :bongo: :papieros:
All I ever wanted was a Benz and a bad bitch
  • 880 / 363 / 6
Jeśli nos już zajechany to polecam metodę per rectum:

1. Rozpuszczamy w minimalnej (<10 ml) ilości wody substancję. Woda najlepiej jak będzie w temperaturze 40C
2. Kupujemy w aptece strzykawkę 10 ml (lub mniejszą)
3. Nabieramy substancję do strzykawy
4. Kładziemy się w oparciu o łóżko pupą do góry
5. Wkładamy tam gdzie pan może pana majstra w dupę pocałować.
6. Spuszczamy zawartość strzykawki.
7. Pozostajemy w takiej pozycji 2 minuty.
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 73 / 6 / 0
@LittleQueenie kiedyś miałem też zapchany nos od U-47700 i zdecydowałem się na I.V. i to z 20ml i igieł bodajże 0.7?
Wciągnąłem wtedy może z hm 0.9g z 1.2g które mi zostało. U-47700 było bardzo żrące dla nosa tym bardziej że powinienem go czymś płukać a nie zostawiać substancje żeby się lepiej wchłonęła %-D
Jest to dosyć skompilowane bo raz mi się udało ale przestrzeliłem żyłę i zrobiło mi się takie żółte, no wiesz.
A wcześniej jak bałem się trafić do żyły to podawałem coś à la I.M. (?) i to z 20ml igły 0.7 w biceps.
Tak czy inaczej nie odważył bym się per rectum.
Uwaga! Użytkownik nieuzalezniony4 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 880 / 363 / 6
Jeśli odważyłeś się walić i.v. to odważysz się i walić p.r.
  • 73 / 6 / 0
@LittleQueenie nie odważe się walic P.R. to dla mnie to strasznie pedalskie. Po za tym ja próbowałem injekcji głównie S.C./I.M. w biceps (działanie jest chyba najsłabsze ze wszystkich route of administration) strzykawką 20ml %-D a nie I.V. Jak i również jak insulinę w brzuch. To nie jest takie łatwe trafić w żyłę dla początkującego jak może się wydawać. A co do proporcji to załóżmy że rozpuszczam te 20-25mg w 20ml wody z butelki (ma pH 7)
To przecież to jest małe stężenie w porównaniu do strzykawki 10ml, 5ml czy 2ml nie mówiąc już o insulinówce.
Robiłem takie niskie stężenie U-47700 po to że jak piszą na psychonautwiki ten związek jest dosyć "caustic".
Uwaga! Użytkownik nieuzalezniony4 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 880 / 363 / 6
@nieuzalezniony4 jak srasz to też jest pedalskie? Proponuję tylko dobrze znany sposób na harm reduction. Wsadź w dupsko zamiast wstrzykiwać.
  • 294 / 11 / 0
@LittleQueenie Pytanie czy jak będziesz ładować p.r. coś co zajechało ci nos w tych samych ilościach, to czy prędzej czy później nie zajedziesz sobie kolejnej dziury? Chyba lepiej proponować p.o.
  • 880 / 363 / 6
@Pan Marcin p.o. jest zawsze najlepszym sposobem na harm reduction. Niestety, przy większości substancji nie ma tzw. "wejścia", przez co część narkomanów w ogóle eliminuje go z rozważań.

Zawsze połknij zamiast wciągnąć.

Odkryłam przyczynę moich problemów z zatokami. Alergiczny nieżyt nosa: obecnie przebywam na antyhistaminie + sterydzie do nosa i goi się zupełnie klawo.

Ale znajomy eksperymentuje teraz z rozpuszczaniem ketonów w PG i aplikowaniu tego psikaczem do nosa, zdam wyniki badań bez zbędnej zwłoki, since back off man - I'm a scientist.
07 lutego 2020serotoninowy pisze:
Bywa tak ze sie nie regeneruje jak w moim przypadku, owszem cos tam sie poprawiło odkad nie odkurzam prawie 2 lata jednak często mam zatkany nos, prawie zawsze w sumie do tego bolą czasem zatoki gdy przeziebie najgorzej nie da sie odsmarkac i lekki ból , dziwne uczucie w głowie.

Przejebane.

Leczylem sie sterydami , probowalem plukac woda morska i masę innych sposobów, wszystko na nic.

Czasami zniszczeń nie da sie naprawić, kilogramy proszkow zrobiły swoje.

A no i smarkam sie caly rok, codziennie.
Przeczytaj mojego posta
  • 1 / / 0
Witam chciałem zapytać może ktoś tak miał. Więc zaczynając mam 31 lat od roku zacząłem zazywac krysztal potem mefke teraz już sam nie wiem co biorę najważniejsze żeby sponiewierało. Chodzi o to że biorę to codzień przez co mój nos jest w opłakanym stanie nie mogę się nawet dotknąć jeden wielki strup w nosie praktycznie nie ma tkanki miękkiej jest jakiś sposób na regeneracje nosa może jakieś masc bardzo proszę o odpowiedź. Jakiś może inny sposób na zazywanie kryształu nie poprzez nos żeby go nie katować tak ???
  • 18 / 2 / 0
Witam, mam duży problem. Swego czasu bardzo dużo waliłem różnego rodzaju dopalacze, co dokładnie ? Nie mam pojęcia jak większość ćpunów którzy zażywają ;d Brałem duże ilości, wiadomo zawsze po lotni jest zajechany nos i różnego rodzaju skutki uboczne , ale żeby po kilku latach dalej czuć od czasu do czasu ten dziwny zapach i przy wydmuchiwaniu nosa czuć ewidentne odrywanie się czegoś(czasem uda się wydmuchać po kilkunastu minutach ciężkiej walki no i ten glut jest takiej konsystencji że ciężko go przerwać na pół ..) w nosie jakby było przyklejone do chuj wie czego ? Pytanie brzmi - W jaki sposób wyczyścić całkowicie nos bez konieczności wizyty u laryngologa ?
Na moim grobie kurwa nie ma być zniczy
Mają być butelki łychy...
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...