Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
Było potrzebne jako konto informacyjmo biznesowe jednak pomimo stosowania VPN i technik Osintowych fb pomógł namierzyć moją skromną osobę służbom. Dlatego potwierdzam fb to ocean wiedzy dla służb komorników wylęgarnia troli jak również szkółka dla Si programy typu pokaż zdjęcie a pokażę Ci jak będziesz wyglądać za ileś tam lat jak również wstaw swoje najstarsze zdjęcie tak tylko SI uczy sie cały czas i poszerza zakres swoich działań. Ku przestrodze innych jest już wiele alternatyw dla Wolnych Ludzi Fb to wielkie gówno które czas najwyższy spuścić w kiblu
Dziwnie się czuję z tym, że już lata temu wiedziałem o fb to, co niektórzy odkrywają teraz.
Tyle tytułem o współpracy firmy meta z polskim wymiarem sprawiedliwości.
Dopóki nie bierzecie w dłoń karabinu i nie idziecie walczyć z Ukrainą jesteście przed metą as safe as a person is ever in this business.
A tak poza tym wszystkimi kończynami podpisuję się pod apelem załogi /h/.
31 lipca 2021polymerase pisze: Chętnie bym się dostał do jakiś nielegalnych dokumentów państwa polskiego i nie tylko.
Nie, żandarmeria jeszcze po mnie nie przyjechała xD
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
A dzięki Whatsapp Facebook czyta wiadomości, numery telefonów, wszystko.
Najlepiej mieć tak, jak napisaliście w poście - kilka aplikacji.
Ja osobiście polecam Telegram , TokLok, Wire.
Jeszcze się nie sprzedały.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.