Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
Scalono - IGH909
Jadł ktoś jeszcze ostatnio? Idzie to jeszcze zamówić? Słyszałem że problem z wysyła do pl
Scalono x2 - IGH909
Wie ktos czy ten vendor jest aktywny?
Bo jeśli o jakiś dziwny mix z losowego sklepu z dopalaczami to zazwyczaj pchają tam hexen w miksie z jakimś innym stymulantem.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
zaznaczam że to moja prywatna niewiążąca subiektywna opinia
nie mająca pochwalić ani zdyskredytować produktu i na każdy organizm może działać inaczej
wrzucam tutaj bo na konkurencyjnym forum z jakiegoś powodu nie chcą zaakceptować tego posta
Wygląd: Białe małe lekko klejące kryształy z jakimś białym mazidłem
ROA: 60mg sniff +3 dorzutki po 60mg co 3 h
Czas działania: ok 1h do szczytu +3h działania w tle w ciągu tych 3 godzin jest chęć na dorzutkę ale nie duża
Przed próbą detoks na czysto 3 tyg, wyspany (2h REM), po śniadaniu .
Poszło w klamę 60mg z wagi. Towar zalatuje skarpetami, benzyną delikatną stęchlizną ale nie gryzie w nos, przed podaniem
lepiej wysuszyć bo jest dość klejący, po wysuszeniu przemielić w moździerzu
trochę znieczula jak spróbuje się na dziąsło ale nie dużo
smak spływu delikatny więc nie będzie to kwaśny gorzki smak lidokainy
stawiam że nie tyle sama benzokaina co mieszanka z levamisolem albo 4-FA z dwojga złego to ta 4 lepsza niż levamisol
na pub med pojawiły się badania syntetycznej kokainy które zawierały: MAM-2201,methiopropamine (MPA) i 2-aminoindane (2-AI)
- Wjeżdża subtelnie po ok 5 minutach, lekki speed raczej euforii nie dostrzegłem jak w 3mmc,3cmc działanie względem trójek inne ale być może jest w tym jakaś część procentu z trójki
- średni clear head, do zrobienia zaległych rzeczy może się nada .
- Nie wykręca,
- nie wjeżdża na oczy czyli źrenice równe.
- czuć noradrenalinę
- mocno wysusza zgrzewka wody do picia mile widziana
- Libido no tu mnie negatywnie zaskoczyło brak ochoty na seks, penis maleje, ciężko się odlać
- Kompletny brak apetytu + do tego doszła po 2 dawce zgaga cały czas czujesz jakby ci coś zalegało na żołądku takie hujowe
uczucie choroby lokomocyjnej
- tętno utrzymuje się w okolicy 120+
- przy trzeciej dawce 60mg zaczęła się dziwna głupia gonitwa myśli i w jednym momencie
przy rozmowie zgubiłem całkowicie wątek o czym mówiłem i co chciałem powiedzieć
- ciężko zasnąć 5h po ostatniej kresce tętno podwyższone bez możliwości uśnięcia bez dodatkowych specyfików pod ręką
- libido i poranne wzwody wracają po ok 6 h od podania czyli na zejściu
- nie zauważyłem rosnącej tolerki każda dawka 60mg działała podobnie lub mocniej w wyniku kumulacji
uważam że 60mg co 3h to za dużo na codzień do pracy,szkoły czy wyjście na drinka myślę że te 20-30mg co 4h może być ok
trzeba to sprawdzić
Plusy:
- rozluźnienie, średni clearhead
- poprawa nastroju,humoru
- chęć do działania przy pierwszej dawce im dalej w dorzutkach robi się ciężej
- brak wjazdu na oczy czy ręce
- brak chęci na dorzutkę w ciągu 90 minut od wejścia ale i tak później testujesz co będzie się działo dalej
Minusy:
- delikatna potliwość u uczucie ciepła przy 3 dawce 60mg duża potliwość przy większych dawkach
- brak twardych kryształów lekko kleiste ewidentnie lepiej wysuszyć i rozdrobnić ale i tak ciężko
- libido nie istnieje
- brak apetytu
- tętno 120 schodzi delikatnie przy piciu zimnej wody
-przy kolejnych dorzutkach a na pewno większych jednorazowych gonitwa myśli może być problem z przekazaniem co się chce powiedzieć
Ogólna ocena :
Odczynnik 7/10 (tu mam dylemat bo nie jest to zły odczynnik jednak czegoś mi tu brakuje nawet jak na fake coco bo próbowałem już lepiej wyważone fejki )
Jak ktoś zainteresowany to mam SINy
marquis nie bo coco nie ma ale levamisol powinien wykryć
poniższe wyniki są moimi badaniami i nie powinny być brane pod uwagę
Marquis nie zareagował, wiec w/g SINu wchodzi tylko lewamizol / fenecytyna
Mecke wszedł w zielony brąz w/g SINu DOC / DOM
Ehrlich zrobił się pomarańczowy SIN sugeruje w tym kolorze tylko jedną substancję 6APB
*wycięto nazwę vendora — Catch
18 września 2023Kuczi55 pisze: Braliśmy z partnerem synthcqine colombia *cut. Mega dobre, nie ma tego ogłupiającego wjazdu jak inne kryształy którego nie lubię. Jest bardzo mocny świetny na libido/podniecanie się/ chce sie bardzo ale problem ze sprzętem. Zostają raczej pieszczoty i fantazjowanie. Czy ktoś brał też i miał problemy ze wzwodem czy to u nas jednorazowe poprostu. Słaby dzień?
*wycięto nazwę vendora — Catch
20 lutego 2022expak pisze: Wjechała ostatnio paczka od vendora z NL o nazwie SYNTHCAINE COLOMBIA więc mogłem ocenić i spróbować odczynnika
zaznaczam że to moja prywatna niewiążąca subiektywna opinia
nie mająca pochwalić ani zdyskredytować produktu i na każdy organizm może działać inaczej
wrzucam tutaj bo na konkurencyjnym forum z jakiegoś powodu nie chcą zaakceptować tego posta
Wygląd: Białe małe lekko klejące kryształy z jakimś białym mazidłem
ROA: 60mg sniff +3 dorzutki po 60mg co 3 h
Czas działania: ok 1h do szczytu +3h działania w tle w ciągu tych 3 godzin jest chęć na dorzutkę ale nie duża
Przed próbą detoks na czysto 3 tyg, wyspany (2h REM), po śniadaniu .
Poszło w klamę 60mg z wagi. Towar zalatuje skarpetami, benzyną delikatną stęchlizną ale nie gryzie w nos, przed podaniem
lepiej wysuszyć bo jest dość klejący, po wysuszeniu przemielić w moździerzu
trochę znieczula jak spróbuje się na dziąsło ale nie dużo
smak spływu delikatny więc nie będzie to kwaśny gorzki smak lidokainy
stawiam że nie tyle sama benzokaina co mieszanka z levamisolem albo 4-FA z dwojga złego to ta 4 lepsza niż levamisol
na pub med pojawiły się badania syntetycznej kokainy które zawierały: MAM-2201,methiopropamine (MPA) i 2-aminoindane (2-AI)
- Wjeżdża subtelnie po ok 5 minutach, lekki speed raczej euforii nie dostrzegłem jak w 3mmc,3cmc działanie względem trójek inne ale być może jest w tym jakaś część procentu z trójki
- średni clear head, do zrobienia zaległych rzeczy może się nada .
- Nie wykręca,
- nie wjeżdża na oczy czyli źrenice równe.
- czuć noradrenalinę
- mocno wysusza zgrzewka wody do picia mile widziana
- Libido no tu mnie negatywnie zaskoczyło brak ochoty na seks, penis maleje, ciężko się odlać
- Kompletny brak apetytu + do tego doszła po 2 dawce zgaga cały czas czujesz jakby ci coś zalegało na żołądku takie hujowe
uczucie choroby lokomocyjnej
- tętno utrzymuje się w okolicy 120+
- przy trzeciej dawce 60mg zaczęła się dziwna głupia gonitwa myśli i w jednym momencie
przy rozmowie zgubiłem całkowicie wątek o czym mówiłem i co chciałem powiedzieć
- ciężko zasnąć 5h po ostatniej kresce tętno podwyższone bez możliwości uśnięcia bez dodatkowych specyfików pod ręką
- libido i poranne wzwody wracają po ok 6 h od podania czyli na zejściu
- nie zauważyłem rosnącej tolerki każda dawka 60mg działała podobnie lub mocniej w wyniku kumulacji
uważam że 60mg co 3h to za dużo na codzień do pracy,szkoły czy wyjście na drinka myślę że te 20-30mg co 4h może być ok
trzeba to sprawdzić
Plusy:
- rozluźnienie, średni clearhead
- poprawa nastroju,humoru
- chęć do działania przy pierwszej dawce im dalej w dorzutkach robi się ciężej
- brak wjazdu na oczy czy ręce
- brak chęci na dorzutkę w ciągu 90 minut od wejścia ale i tak później testujesz co będzie się działo dalej
Minusy:
- delikatna potliwość u uczucie ciepła przy 3 dawce 60mg duża potliwość przy większych dawkach
- brak twardych kryształów lekko kleiste ewidentnie lepiej wysuszyć i rozdrobnić ale i tak ciężko
- libido nie istnieje
- brak apetytu
- tętno 120 schodzi delikatnie przy piciu zimnej wody
-przy kolejnych dorzutkach a na pewno większych jednorazowych gonitwa myśli może być problem z przekazaniem co się chce powiedzieć
Ogólna ocena :
Odczynnik 7/10 (tu mam dylemat bo nie jest to zły odczynnik jednak czegoś mi tu brakuje nawet jak na fake coco bo próbowałem już lepiej wyważone fejki )
Jak ktoś zainteresowany to mam SINy
marquis nie bo coco nie ma ale levamisol powinien wykryć
poniższe wyniki są moimi badaniami i nie powinny być brane pod uwagę
Marquis nie zareagował, wiec w/g SINu wchodzi tylko lewamizol / fenecytyna
Mecke wszedł w zielony brąz w/g SINu DOC / DOM
Ehrlich zrobił się pomarańczowy SIN sugeruje w tym kolorze tylko jedną substancję 6APB
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.