Więcej informacji: Tytoń w Narkopedii [H]yperreala
21 sierpnia 2021blokowiska666 pisze: To prawda i czuć to, paląc na innych substancjach, przy e-pecie tego brakuje.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
05 listopada 2021Qonradek pisze: Cześć. Czy wciąganie tabaki aż do zawrotów głowy (lubie ten efekt połączony z ogólnym rozluźnieniem) to dobry pomysł? Czy raczej to jakieś niebezpieczne objawy sugerujące że przesadzam z dawką? Dodam że mam 18 lat i to moja pierwsza styczność z nikotyną, tabake biore od kilku dni.
Zawroty głowy to normalka przy mocnej tabace. Mimo że tabaka to jeden z najbezpieczniejszych sposobów zażywania tytoniu to jednak może ci nos popsuć i później będziesz sie budził w smarkach co rano
[/quote]
kocham sole nikotynowe zrobiłem sobie 12mg/ml i działają na mnie nadzywczaj dobrze jak zwykła nikotyna jedynie drapie w gardło tak to na rda(wootofo recurve) na grzałce 0,33 0m i 40w mnie doslownie klepie po paru dluzszych buchach mam kreciolka w glowie ale tekiiego przyjmnego polecamm wtedy polozyc sie na lozku albo na ławce w szkole niestety efekt na pare minut ;//
@Up
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.