Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Receptory schowane - nie ma do czego się przyłączyć.
To tłumaczy również, czemu psychodeliki działają słabiej jeżeli bierzemy SSRI - po miesiącu stosowania antydepresantów, zwiększony poziom serotoniny w przestrzeni synaptycznej zmusza organizm do zmniejszenia ilości receptorów. Organizm dąży do homeostazy, jak czegoś jest za dużo, to trzeba w jakiś sposób przywrócić do baseline.
Nie tylko psychodeliki mają takie działanie, cała masa leków, chociażby b-blokery.
Wchodziło około 2h, potem jeszcze długo się rozkręcało i przestałem się interesować zegarkiem. W międzyczasie jeszcze paliliśmy zioło i w głowie zaczęło robić się ciekawie. Gonitwa myśli, bardzo rozbudzona wyobraźnia i euforia, dawno się tak nie uśmiałem. Wizualnie niewiele ale nie spodziewałem się też po takiej dawce czegoś specjalnego. Czasem coś zafalowało na peaku, kilka razy ściana zmieniała kolor i w sumie tyle ale i tak czułem się baśniowo. Po ok. 8h z pomocą marihuany dało się zasnąć ale byliśmy też zmęczeni dniem wczorajszym.
Jak na taką ilość, to ja czuje się zadowolony. Następnym razem cała 150 i będzie si.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Gdzie się podziewają podróżnicy, co nie boją sie przekraczać granic Arkham po zajebaniu 3 krotnie śmiertelnej dawki DXM zmieszanej z 50 mg 4 ho met, 90 mg 4 aco DMT ,i 70 mg 5 aco DMT gotowe do zapalenia w meth pipe??
"Dreamers man!"
06 września 2021DelicSajko pisze: To samo co inne -LSD. Jedyny powód pojawienia się tego to ban w Niemczech, lepiej kupić tańsze prodrugi.
Podziel się posiłkiem, chamie
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.