Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 586 / 123 / 0
@dash
Prega od 75mg do kilku gram dziennie, obecnie stoje na 150mg rano
Baclofen od 10mg (sniff) i 25mg (oral) do 200mg dziennie, obecnie nie chce jednak wracać do tego
Uważam że odkleiłem się przez leki wpływające na układ GABA i teraz robie co moge żeby już zostać przy jakims nie fazujacym zestawie leków bo wiadomo jak pozniej kusi itp
  • 1070 / 137 / 0
Może spróbuj dodać jakiś mix adaptogenów, wyselekcjonowanych pod gaba? Ja mam zamiar zrobić taką kurację, ale to wiadomo po nowym roku %-D
  • 210 / 18 / 0
dash o jakich dokładnie mixach adaptogenów wyselekcjonowanych masz na myśli ?
Uwaga! Użytkownik Uszkodzonabania nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 210 / 18 / 0
10 grudnia 2021dash pisze:
Może spróbuj dodać jakiś mix adaptogenów, wyselekcjonowanych pod gaba? Ja mam zamiar zrobić taką kurację, ale to wiadomo po nowym roku %-D
dash o jakich dokładnie mixach adaptogenów wyselekcjonowanych masz na myśli ?
Uwaga! Użytkownik Uszkodzonabania nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 431 / 23 / 0
Kurcze zazyelm ok. 300 mg phenibutu i nic zadnego efektu pro spolecznego... ktos tak miale ze taka dawka na niego wogule nie dziala? Dzis go dopiero odebralem z paczkomatu i mgslalem ze jak pirwszy raz zazyje tk bede wygadany i podrywall laski a tu lipa nic a nic... ktos takie mial rozczarowanie???
  • 977 / 221 / 0
Chyba żeś zjadł jedno zero przy dawkowaniu i pomyliło Ci się 3000mg z 300mg %-D
Przyjmuje się że dawka rekreacyjna fenibutu to ~2g.
  • 431 / 23 / 0
@Fruktoza
Jak to? Przeciez w internecie pisze ze dawkowanie to od 250 mg do 500 mg. Czyli mowisz ze w takiej dawce nie zadziala? Czy 2 g sa bezpieczne na wyluzowania i chec zagadywania do kobiet??? Mam na mysli tu toksycznosc, interakcje itp.
  • 586 / 123 / 0
@Luk890

Zagadywanie do kobiet będąc pod wpływem prawie zawsze jest toksyczne %-D
  • 431 / 23 / 0
@techniczny
Nieprawda, jesli ktos bierze lek ktory mu jest potrzebny to nie jest pod wplywem tylko jest leczony... jesli ktos bierze lek zeby byc za bardzo bajerandzkim to tak ale jesli ktos tylko chce wyrownac swoje podejscie do poziomu zwyklej pewnosci siebie to wtedy jest to ok leczenie ;)
  • 431 / 23 / 0
Jeszcze jedno, zeby sie nie uzaleznic od fenibuta to wystarczy go brac 3 razy w tygodniu zamiast caly czas czy trzeba robic przerwy mimo brania jednej dawki tylko co kilka dni?

Czy mozna wziasc 1.5 g za jedym razem??? Nie jest to szkodliwe?
ODPOWIEDZ
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.