Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 600 / 109 / 0
W teorii powinien pomóc ale to kwestia osobnicza, musisz sprawdzić sam.
"Głębia ziewa na powierzchni,
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
  • 92 / 11 / 0
Przez tydzień brałem 5mg x3, teraz biorę (4ty dzień) 10x3, o ile przy 5mg nie czułem nic dziwnego, to przy tych 10mg, zwłaszcza przy dawce popołudniowej czuję się trochę nie wiem, 'high'? Ogólnie ciężko z czuciem w mięśniach, dziwnie się na klawiaturze pisze, w głowie helikopter no i co jakiś czas serce dziwnie uderza, jakby za mocno :D To standardowe objawy i minie? Czy raczej to znak, że lek nie dla mnie?
Annie Crawford is an FBI Agent. She is a mentally disturbed woman who constantly sees hallucinations. She is suffering from bipolar disorder, and takes excessive amounts of Lunatrix and is extremely paranoid
  • 61 / 5 / 0
hej. lekarz odstawił mi pregabe ktora dzialala cuda i powiedzial ze wmowilem sobie jej dzialanie i mi nie pomagala a dzieki niej moglem wyjsc z domu bez lęku i pojsc do sklepu bez problemu. dostalem buspiron. ma on w ogole podjazd do pregaby?

fuzja / 909

Uptate po 12 dniach od odstawy pregaby: cudowny buspiron póki co nie zaczal jakkolwiek dzialac za to brak pregabaliny spowodowal ze wychodze z domu jedynie do sklepu
  • 107 / 17 / 0
Dostałem od lekarza Spamilan jako lek dodatkowy do mojego zestawu Ludiomil 75mg i Ketrel 200mg. Lekarz powiedział, że mam brać przez 3 dni 5mg 3x/dziennie, a potem jak będzie potrzeba to mam zwiększyć sobie do 10mg 3x/dziennie. Tylko lekarz nie powiedział mi dokładnie jak to zrobić. Czy mogę z dnia na dzień przeskoczyć z 15mg/dziennie do 30mg/dziennie czy powinienem to zrobić stopniowo? I czy buspiron w razie czego można nagle odstawić czy trzeba też powoli zmniejszać przy odstawianiu?
  • 159 / 10 / 0
Można to łączyć z ssri konkretnie paroksetyna ?
  • 600 / 109 / 0
Jak najbardziej.
"Głębia ziewa na powierzchni,
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
  • 171 / 21 / 0
Zostało mi kilka opakowań po leczeniu. Czy buspiron ma jakieś właściwości rekreacyjne? W necie znalazlam info ze nie, ale może chociaż w jakimś mixie?
  • 26 / 5 / 0
Wpierdalam od dwóch miesięcy i jako, że temat na [H] jest dosyć biedny, to podzielę się kilkoma spostrzeżeniami:
1. Brak działania doraźnego. Koniec kropka.
2. Nie widzę potencjału rekreacyjnego.
3. Działanie przeciwlękowe jest działaniem innego typu, niż to które znane jest z benzodiazepin czy paroksetyny. Nie ma żadnej sedacji. Jest bardzo subtelne, dostrzegalne po 1-2 tygodniu i ja osobiście jestem z niego zadowolony. To raczej lek po którym nie boisz się spojrzeć w oczy sąsiadowi wynosząc śmieci i zagadujesz kasjerki w żabce. Działa bardzo przeciwfobicznie. Pomaga również na drżenia mięśniowe, ale nie na tej zasadzie co benzo.
4. Świetnie komponuje się z przyjmowanym codziennie trazodonem.
5. Środek jest jak już wcześniej napisałem subtelny i dla osób, które na czas leczenia zrezygnowały z używek. Jeśli się "leczysz", ale kurwisz codziennie gibony, albo żresz włada w weekendy, to nawet się nie oszukuj że podziała.
  • 157 / 20 / 1
Jakich efektów ubocznych się spodziewać przy małych dawkach buspironu? (10-20 mg/dzień)
  • 8 / / 0
mi przy 30mg /dzień większa pewność siebie , zagadywanie ludzi .,Dystans do siebie i chęć do życia .
a skutki uboczne to jedynie podniecenie większe . ale to czasem na plus :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.