Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
02 lipca 2021Morfeo pisze: Na niektórych działa. Możesz wziąć 180mg pseudoefki i dodać do kawy. Dla mnie to gówno i nawet nie chce mi się tego kupować.
Pseudoefkę tak. Tussipect za to w mniejszych aptekach czasami dadzą. Najlepiej z czymś kupować. Jednak efka jest na receptę
tylko na szybko, chodzi mi o status prawny efedryny 25mg pakowane po 3x blister 10szt (czysta w tabletkach z bałkanów, już na miejscu w kraju). Posiadanie jest legalne? Nie trzeba na to mieć jakiejś recki typu RPW?
Nie mam zamiaru przerabiać, wytwarzac innych dragów typu zabroniona prawnie amfetamina.
p.s.
a i inna kwestia, nadaje się to na impreze? jak na codzień NIE stosuje tego typu stymulantów, ani amfy, duży ze mnie chłopak ponad 100kg, tolerancja mała to 25mg wystarczy? Czego sie spodziewac? Czystej stymulacji i ew. gorąca? Ile to będzie trzymać by normalnie iść spać?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.