Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Zrób jak człowiek w Wódce/Spirytusie, a najlepiej w Glikolu bo ci najdłużej postoi
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
09 kwietnia 2021Marcowy pisze: Czy mogę zapytać o sens robienia roztworu benzodiazepin? mam nadzieję że nie chodzi o podanie iv. Czy chodzi o większą biodostępność przy podaniu oralnym?
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
maleinian czegos to chyba jakas konfiguracja kwasu maleinianowego i innego zwiazku
ale bardzo malo wiem o chemii jako takiej, po prostu dlugo zastanawialam sie nad tym midazolamem i doszlam do jakichstam wnioskow w oparciu o to co przeczytalam. jesli pierdole glupoty to chetnie dowiem sie dlaczego, bo w internecie nic nie ma o tych zasranych maleinianach.
Na koniec wylizanie kapsla i wpierdolenie filtra
Czy to ma prawo działać? bo chyba rolka i klon słabo rozpuszcza?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.