Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
dawno mnie na forumie nie bylo Jednak dzisiaj wpadl mi taki pomysl na temat:
Jakie sa wasze rekordy w:
ilosciach spozywanych dobowo
Dlugosci przebytego ciagu
Jesli ktos sie nabawil przez to jakichs schorzen psychosomatycznych niech je tez Napisze
Bedzie to Ostateczne ostrzezenie(przestroga) dla tych swiezakow ktorzy sie zdecyduja na romans z GBL.
Jak to kurewsko potrafi uzaleznic czlowieka zarowno psychicznie jak i fizyczne (moim zdaniem psychicznie uzaleznia na rowni z
elitarnymi - crack , heroina , metamfetamina)
Mysle ze nie bylo jescze takiego tematu .
Pozdro
Przechlalem kilkaset mililitrów tej substancji. Gdy treść żołądka się zwracała, zaprzestałem ciąg.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.