Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
02 lipca 2021Morfeo pisze: Na niektórych działa. Możesz wziąć 180mg pseudoefki i dodać do kawy. Dla mnie to gówno i nawet nie chce mi się tego kupować.
Pseudoefkę tak. Tussipect za to w mniejszych aptekach czasami dadzą. Najlepiej z czymś kupować. Jednak efka jest na receptę
tylko na szybko, chodzi mi o status prawny efedryny 25mg pakowane po 3x blister 10szt (czysta w tabletkach z bałkanów, już na miejscu w kraju). Posiadanie jest legalne? Nie trzeba na to mieć jakiejś recki typu RPW?
Nie mam zamiaru przerabiać, wytwarzac innych dragów typu zabroniona prawnie amfetamina.
p.s.
a i inna kwestia, nadaje się to na impreze? jak na codzień NIE stosuje tego typu stymulantów, ani amfy, duży ze mnie chłopak ponad 100kg, tolerancja mała to 25mg wystarczy? Czego sie spodziewac? Czystej stymulacji i ew. gorąca? Ile to będzie trzymać by normalnie iść spać?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.