ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
Siemanko
Dlaczego za każdym razem kiedy łykam czy to bieda ketony czy MDMA na wejściu wymiotuje pianą. I to dosłownie za każdym razem nie ważne ile wcześniej zjem jest bełt,ból brzucha i nagle wszystko przechodzi jest okej i czuję się normalnie. Bardzo szybko muszę udać się do lekarza ?
  • 3 / / 0
Mi kiedyś spływy tak szkodziły przy zywyklej amfie czy krysztale. I w sumie to jakoś nic specjalnie mi się nie działo, ale ja nie siedzę w tym non stop. Na dłuższa metę wydaje mi się ze, może to obciążyć jakoś przełyk
olo :amfa: :papieros:
  • 139 / 30 / 0
To chyba dosyć powszechny problem. Zdarzało mi się tak wiele razy po różnych substancjach i to tylko na samym wejściu. Nie ma się czym chyba za bardzo przejmować, jeżeli to jest tylko na początku a nie np. przez parę godzin.
  • 3 / / 0
Obserwuj i trzymaj rękę na pulsie, zdrowia za żaden hajs nie odkupisz
olo :amfa: :papieros:
  • 153 / 15 / 0
Częsta przypadłość co do przedawkowania syntetycznych kannabinoidów miałem tak po MAM-2201 lub AM-2201 który był dawno temu w mieszance "no bad trip" od howhigh.
Swoją drogą totalny idiota to sprzedawał pod taką nazwą bo 9/10 osób miało srogiego bad tripa po paleniu tego wynalazku a dwie osoby (w tym ja) wymiotowały.
Uwaga! Użytkownik SzukamPracy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.