Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
mam takie pytanie, btw nie było mnie tu chyba 8 lat xD, mam cukrzyce typu 1 i leczę się oprócz insuliny ofc aktualnie dulsevią od 2 lat, dostałem ją na depresję+neuropatię cukrzycową (dbałem o cukier i neuropatia mi się mocno cofnęła ale dalej ją biorę na depreche chociaż już od dawna nie czuję działania) oraz dodatkowo biorę hydroksyzynę 25mg dziennie ale tylko w dni robocze.
Ogarnąłem sobie w miarę ok 'H' (takie 60% czystości). Dzisiaj po jebnięciu było bardzo dziwnie, spodziewałem się żę po przerwie i wogóle to może być dziwnie, ale serio to nawet ciężko mi określić jako dobry haj.
Szukałem informacji na temat połączenia dulsevii wraz z H i ciężko mi było coź znaleźć (może za słabo szukałem), anyway od dzisiaj chyba odpuszczę sobię dulsevie, bo to naprawdę jest bez sensu. Z hydroksyzyną raczej nie powinno być problemów z łączeniem z H chociaż też nie wiem.
Czy może wypowiedzieć się ktoś kto coś wie na ten temat albo ewentualnie skierować mnie w stronę kompetentych informacji ? Z góry dziękuję.
Czy jest tu ktoś na kogo palona heroina prawie nie działa? Mówię o waleniu bez tolerki. Kolejny raz spaliłem dosyć sporo (koło 120 mg), mega wydajnie, z meth pipe, trzymając do oporu w płucach, nawet nie wypuszczałem dymu z ust, tylko do balona i spowrotem wdychałem. Chyba bardziej wydajnie nie można palić. Czułem się spokojny, ale euforii zero, choć paliłem to i paliłem. Ponoć brown dobry. Spróbować raz puknąć, czy ROA aż tak nie zmienia profilu?
Zresztą kompot miał swoje 5 minut na zachodzie, dokładnie w RFN. Mówili na to polski tusz, dobrze się zapowiadał, ale odjebali wszystkich Polaczkuff pchających się na rynek.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii
Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.