Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 482 / 96 / 0
Mniej kwasku! 3 ziarenka wystarczą, pewnie piecze od nadmiaru kwasu cytrynowego. Spróbuj raz dać mniej.
  • 356 / 71 / 0
jak piecze to pewnie od nadmiaru kwasku. uliczny brown prawie zawsze jest z czyms zmieszany i to standard ze nie wszystko sie rozpuszcza. nie chcesz wpuszczac w krwiobieg tego gowna ktore po rozgotowaniu zostaje na lyzce. jesli jednak chcesz, to rozpusc to w malej ilosci spirytusu, spojrz na to bloto ktore ci zostanie i zastanow sie jeszcze ze dwa razy czy to na pewno dobry pomysl.
  • 87 / 1 / 0
Siemanko,

mam takie pytanie, btw nie było mnie tu chyba 8 lat xD, mam cukrzyce typu 1 i leczę się oprócz insuliny ofc aktualnie dulsevią od 2 lat, dostałem ją na depresję+neuropatię cukrzycową (dbałem o cukier i neuropatia mi się mocno cofnęła ale dalej ją biorę na depreche chociaż już od dawna nie czuję działania) oraz dodatkowo biorę hydroksyzynę 25mg dziennie ale tylko w dni robocze.

Ogarnąłem sobie w miarę ok 'H' (takie 60% czystości). Dzisiaj po jebnięciu było bardzo dziwnie, spodziewałem się żę po przerwie i wogóle to może być dziwnie, ale serio to nawet ciężko mi określić jako dobry haj.

Szukałem informacji na temat połączenia dulsevii wraz z H i ciężko mi było coź znaleźć (może za słabo szukałem), anyway od dzisiaj chyba odpuszczę sobię dulsevie, bo to naprawdę jest bez sensu. Z hydroksyzyną raczej nie powinno być problemów z łączeniem z H chociaż też nie wiem.

Czy może wypowiedzieć się ktoś kto coś wie na ten temat albo ewentualnie skierować mnie w stronę kompetentych informacji ? Z góry dziękuję.
  • 1444 / 75 / 0
29 sierpnia 2021Xomackie pisze:
Czy można palic heroine z meth pipe?(tej lufki do meth i cracku)
Tak, ja tak robię.

Czy jest tu ktoś na kogo palona heroina prawie nie działa? Mówię o waleniu bez tolerki. Kolejny raz spaliłem dosyć sporo (koło 120 mg), mega wydajnie, z meth pipe, trzymając do oporu w płucach, nawet nie wypuszczałem dymu z ust, tylko do balona i spowrotem wdychałem. Chyba bardziej wydajnie nie można palić. Czułem się spokojny, ale euforii zero, choć paliłem to i paliłem. Ponoć brown dobry. Spróbować raz puknąć, czy ROA aż tak nie zmienia profilu?
LSD - Piękna i Bestia
  • 93 / 9 / 0
Siema takie pytanko dla zabicia ciekawości, dlaczego w stanach nie ma naszego słynnego brown sugar tylko jest biała hera ? Od czego to zależy
  • 3197 / 380 / 0
Od drogi podania. W Stanach albo pukają albo wciągają, a brown jest robiony specjalne pod palenie popularne w Europie i Azji gdzie jest produkowany.
  • 2066 / 248 / 0
A może niekoniecznie, może taką w okolicach produkują i dlatego jest taka. Ktoś opracował metody, ktoś nauczył ludzi jak produkować i interes się kręci, myślę że i w USA ludzie by chętnie palili. A jak u nas był kompot to dlatego, że nikt nie chciał palić? Ludzie cykali albo pili zupę, prawie nikt nie palił, a brown się przyjął, choć dalej nie brakowalo amatorów brązowo czarnego płynu z dodatkiem krwi trafionego dilera
  • 1854 / 215 / 37
Kompot był za socjalizmu, w kapitalizmie jest braun nomen omen.
Zresztą kompot miał swoje 5 minut na zachodzie, dokładnie w RFN. Mówili na to polski tusz, dobrze się zapowiadał, ale odjebali wszystkich Polaczkuff pchających się na rynek.
  • 1538 / 208 / 0
Nie odjebali, nie, nie. Sam przewiozłem do Niemiec ok '92 dwie całe produkcje (ok. 80ccm mordercy) i nic mi się nie stało.
  • 93 / 9 / 0
Siema, mam takie pytanie, czy spotkał się ktoś z brownem w postaci zbliżonej do plasteliny tylko bardziej rzadkiej taki mega lepiacy się smar, po wrzuceniu na folię i podgrzanie normalnie zamieniał się w krople, smak troszkę bardziej specyficzny a moc może troche lepsza. Jest taki rodzaj? Czy poprostu zostało coś zjebane przy produkcji?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.