Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
06 września 2021wiktoriaa0009 pisze: Żółta amfetamina to ta pochodząca z nielegalnych laboratorium i często jest zanieczyszczona. Żółtej amfetaminie najczęściej towarzyszy zapach jaj. O innych kolorach nic mi nie wiadomo, lecz wydaje mi się, że również chodzi o czystość narkotyku.
mamy 2021 rok i uliczna amfetamina jesli ma byc dobra to nie powinna być biała
taka zółta jest zdecydowanie czystsza od tej białej
if you know what i mean
That's why we get fucked up
I can still feel your touch
I still do those same drugs
All I ever wanted was a Benz and a bad bitch
Raz przeplukana acetonem=biały puszek idealny do wciagania i moc jak nalezy.
Raz w życiu spotkałem się z pomarańczową ale na to orenż mówili to już chyba metamfetamina była bo szczur o 21 i trzymała do późnych godzinn porannych zero zwały na drugi dzień spotkanie z ziomkami nic zero zwały gadka normalna fresz uczucie niewyspania zero raz takie cudo miałem okazje zażywać.
https://www . photobox . co . uk . /my/photo?album_id=6880954108&photo_id=505331119732
Dziwne to było, mało klepiace a zjazd jakby mocniejszy niż takie standardowe
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.