Najpierw na dzień dobry 60mg a na wieczór 90mg. Jak nie zwymiotuje to jutro 150mg spróbuje :) Mam nadzieje że coś poczuje :)
Pozdrawiam
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Jawor pisze: Ja mam tak, że im dłuższą przerwę sobie zrobię tym są mocniejsze efekty.
na mnie podzialalo.. hmm juz nie pamietam dokladnei ale wiem ze chyba dopiero gdzies za 5-7 razem.. ale od tamtego czasu opiaty powoli zaczely zmieniac moje zycie.. choc dzis sa juz spowrotem na swoim dawnym miejscu :P czyli nie na pierwszym.. ani nawet w pierwszej 10:P
EDIT: ponoć w dniu po deksowej nocy kodeina działa za pierwszym razem, ale nie wiem, czy to prawda. Polecałbym w nocy 5-7mg/kg DXM i kodeine zarzyć ok 18-21 godziny. Zrobiłem tak i działała o wiele mocniej.
virtual_high pisze:o kurcze, jakis dziwny jestes lolJawor pisze: Ja mam tak, że im dłuższą przerwę sobie zrobię tym są mocniejsze efekty.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.