Coś mi się źle klikło proszę o usunięcie drugiego posta.
@igla83 jaka wyrafinowana odpowiedź :D hahaha
03 sierpnia 2021igla83 pisze: @mukbak "Zamknij ryj przemoc nigdy nie jest rozwiązaniem"
Ryj to być może ma twoja stara, więc i ty zapewne też, ja mam twarz i usta ale zawsze mam je zamknięte kiedy pisze jakiś post, więc jak widzisz nie mogę spełnić twojej prośby.
jestem jej wrogiem, ale jako człowiek słaby czasami uciekam się do agresji słownej, z czego nie jestem dumny, więc przepraszam że cię obraziłem, dobrze wiem że przemoc nie rozwiązuje żadnego problemu, rodzi tylko następne.
@chcezyc, oj nie licytowałbym się kto ma nad kim większą przewagę. Jestem politoksy, a politoksy wcale nie jest uzależnieniem dużo łatwiejszym z wyjścia niż opio. Do tego opio też lubię. Jak założyłem tu pierwsze konto (Dextem), to byłem w 2 miesięcznym ciągu na kodeinie, dawki 300-450mg.
Do tego od tamtego czasu (luty, marzec), znów trochę wróciłem do opio i przewijała się kodeina, PST, tramadol i DHC, a za czasów świetności RC to i furanyl fentanyl czasem w łapki wpadł ;)
Zmieniło się trochę od tamtego czasu, rozstałem się z tamtą kobietą, miałem przelotny romans z mężatką, ale ogólnie jakoś przestałem narzekać i po prostu stwierdziłem, że będę robił to co lubię.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.