Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 29 / 1 / 0
Marek Kotański Ci nawet nie pomoże .
  • 1180 / 399 / 0
ucz się na błędach.
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 538 / 66 / 0
Powiedziałbym sobie:
Ty chuju idioto, nikt nie mówi o tobie w TV i Radiu, nie piszą o Tobie w gazetach i nie jest tak, że wszyscy Cię znają bo jesteś nadludzką istotą nieśmiertelną. I nie podniecaj się tak tym, że pierdolisz o tym matce 24/7

Dzięki tego bym może nie trafił do psychiatryka %-D
This world makes us sick
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives

Biore: :pacman: :strzykawka: :papieros: :lsd: :wino: :ghb: :kreska: :nos: :hel:
  • 3455 / 727 / 9
Zbieraj stare paki Acodinu. Wystawisz kiedyś na allegro i zgarniesz fortunę. Albo założysz pakę na łeb plastikowego dinozaura i będziesz jeszcze bardziej pro w przedszkolnych dissach. Acodino. %-D
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 2394 / 654 / 0
[ external image ] <-- okrutny dowód spierdolenia umysłowego

Znalazlem ostatnio to zdjęcie na swoim starym photoblogu... Miałem wtedy 21 lat - i jak widać byłem zafascynowany klonem. Kurwa aż mnie ścisnęło w żołądku. Poczułem odrazę do tego gnoja ze zdjęcia. Wlasnie wtedy podjąłem decyzję która zniszczyła mi życie i mózg. Jak bym miał okazję dorwać tego szczyla ze zdjęcia to tak bym mu ( kurwa sam sobie ) ryja obił że by zęby musiał zbierać a potem bym go uświadomił w tym jak wlasnie wchodzi na ścieżkę która się okaże tragiczna. Mimo wszystko byłem w miarę kumaty , wtedy to wszystko może by się potoczyło inaczej. Anyway zdjęcie jest koronnym dowodem jak gówniarska fascynacja i zabawa niebezpiecznym lekiem psychotropowym może doprowadzić do długoletniego i wyniszczającego uzależnienia.

także niech to będzie lekcja dla wszystkich niedoszłych benzożerców.
  • 833 / 252 / 0
"Nie bój żaby i wytrzaskaj sąsiadke młody"
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 494 / 134 / 0
Fajny temat. Co niektórzy dla jajec jakieś głupoty wypisują (też można, bo co, totka sprzed tygodnia sam bym puścił :D %-D, ale w sumie robiąc sobie w głowie taką głębszą retrospekcję, ja bym chyba:

1) Odpuścił sobie medycynę, i to jeszcze na mordorze;
2) Chciałbym nigdy nie poznać smaku benzo (no, będąc poczęstowanym na imprezie na jakiejś zwale nie ma problemu), ale tak, że idę do lekarza i jego rozwiązaniem na moje problemy są dwie paczki alpry 1mg. Nie muszę chyba wspominać jak powyższa substancja zadziałała na lękowca z natury. Znalazłem wtedy swoje, pierdolone, remedium na problemy tego świata.
3) I.V. To już było znacznie później i cała przygoda trwała jakieś 3 tygodnie - to były jednak najbardziej intensywne tygodnie w mojej 'karierze' na [H]. Na ten moment dałem biednym żyłom spokój i niech tak zostanie jak najdłużej.
PW - pamiętaj o privnote.com
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai

w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
  • 1223 / 487 / 0
Nic bym nie mówił bo szkoda słów, tylko spuścił bym sobie wpierdol, taki konkretny.
  • 1195 / 223 / 32
Nie marnuj czasu!
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 1339 / 337 / 13
Zapnij pasy Dorotko i pożegnaj się z Kansas.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Newsy
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.