Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Wiem że byś nie wypił samego giebla ale wyrok jak skurvysyn.
Nie wiem jak to sprawdzaja obecnie
Miliony litrów płynu do soczewek przechodzą przez kontrolę...
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
18 lipca 2021FajnieJest pisze: Jak sie leci z kobieta to polecam zmywacz do paznokci. Zazwyczaj sa to opakowania hdpe o pojemnosci 60-120ml. :)
Zasnąłem na balkonie i jakieś typy krzyczały "ej ziomek żyjesz?" i po obudzeniu się był na nim but i pukanie sąsiadki czy wszystko ok bo ktoś "zasłabł na balkonie" i próbują ustalić kto i jak mam na nim buta to żebym się nie przejmował xD zostawiam go jako trofeum mojego uzależnienia. Ale przerażające jest to poczucie chęci opiekowania się innymi. Najpierw starzy, teraz sąsiedzi. LEAVE ME ALONE KURWA
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.