Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Wiem że byś nie wypił samego giebla ale wyrok jak skurvysyn.
Nie wiem jak to sprawdzaja obecnie
Miliony litrów płynu do soczewek przechodzą przez kontrolę...
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
18 lipca 2021FajnieJest pisze: Jak sie leci z kobieta to polecam zmywacz do paznokci. Zazwyczaj sa to opakowania hdpe o pojemnosci 60-120ml. :)
Zasnąłem na balkonie i jakieś typy krzyczały "ej ziomek żyjesz?" i po obudzeniu się był na nim but i pukanie sąsiadki czy wszystko ok bo ktoś "zasłabł na balkonie" i próbują ustalić kto i jak mam na nim buta to żebym się nie przejmował xD zostawiam go jako trofeum mojego uzależnienia. Ale przerażające jest to poczucie chęci opiekowania się innymi. Najpierw starzy, teraz sąsiedzi. LEAVE ME ALONE KURWA
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.