Inaczej jest totalny brak rekreacji i chęci na zażywanie. Nie mój profil działania.
Za to z etanolem wbija ta "odwaga" i brak krępacji na rozmowe o zdecydowanej większości tematów.
13 lipca 2021OCPiller pisze: Alprazolam u mnie zajmuje 4 miejsce wśród najlepszych benzo w mojej subiektywnej opinii, tylko przez połączenie z alkoholem.
Inaczej jest totalny brak rekreacji i chęci na zażywanie. Nie mój profil działania.
Za to z etanolem wbija ta "odwaga" i brak krępacji na rozmowe o zdecydowanej większości tematów.
i w ogóle pierdol to, zakładaj kominiarę i o zenki dwójki od razu dziaduj, po co jakieś dziecięce dawki
a innym razem po jedzeniu dawek 0,25mg codziennie przez tydzien a potem wypicie paru piw i wyjęciu połowek (0,5mg ) wyciszyło i zajebiście znieczuliło , na nie alpra działa lux ( zazwyczaj przyjmuje alprox/alpragen ale i frontin z czech miło wspominam bardzo dobrze działał i szybko, jestem osobom która tylko kilka razy od kiedy jem alpre zjadła więcej niz 2mg w ciągu dobry bo boję się wjebania a jako , ze mam zaburzenia lękowe to 0,5 mg / doba daje rade albo to placebo ale pomaga, nie chce sie wjebać w duze dawki
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.