Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 199 / 13 / 0
Też macie niekiedy CEVy/rzadziej OEVy?
  • 977 / 221 / 0
Tak, w wyższych dawkach można się spodziewać CEVów, OEVy raczej subtelne, ale ten dysocjacyjno-psychodeliczny klimat jest charakterystyczny dla pregabaliny zwłaszcza na początku.
  • 389 / 99 / 4
OEVy pojawiają się u mnie bardzo często i to nawet przy małych dawkach. Nie są bardzo intensywne ale zauważalne. Na ogół przyjmują postać pełzających/wypukłych wzorów.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 61 / 7 / 0
2 tyg przerwy, przed detoxem 600 mnie fajnie robiło. Wziąłem 300 i nic lekkie rozluźnienie i tyle dwa dni potem test 600 też lipa nie ten sam klimat co wcześniej działanie ocenia na w chuj subtelniejsze czuje sie jakby to wgl nie była pregabalina.
Kiedyś po przerwie 11 dni gdzie 600 już nie klepalo, po zapozniu 300 było mocno wróciła tak kochana psychodela z nutką dysocjacji.
Teraz kompletnie lipa nie wiem co sie stało kiedyś brałem zentive a teraz STADE niby między generykami nie ma różnicy ale coś jest ewidentnie nie tak. Korzystałem kiedyś że STADY i klepała jak trzeba
  • 3901 / 562 / 0
fruktoza a mozesz to opisac? tylko raz doswiadczyłem cevów tylko ciężko czerpać przyjemność kiedy tak mocno kręci się w głowie :) i były to inne efekty niż np. po dxm, innego typu wzorki, mniej 'ciekawe' i szybciej przelatujące.

@pauleta1987

a co pocisz się? ja u siebie nie zauwazylem pocenia po pregabalinie

dex pisal cos o miksach z opio, ale tego to juz w ogole nie rozumiem bo odkąd pamiętam opiaty hamowaly u mnie jakiekolwiek pocenie, biorąc opio nawet w najwieksze upaly nie bylo nawet kropli potu

w kazdym razie nie zauwazylem zwiekszonego pocenia po predze i miksach

ktos tu sie poci po opiatach?
  • 3573 / 581 / 1
Słuchajcie, wydaje mi się że ten dysodeliczny stan po dużej dawce np. +600 mg.
To jest spowodowane prądem , a raczej zaburzeniami na stacji rozdzielczej... mózgu.
Mnie łapie taki mini Parkinson. Zachwiane równowagi, cevy, drganie rąk..
Nie podoba mi się drogą tędy.

Ale mam lute
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 963 / 17 / 0
Ja biorę dulo 30mg z prega 150mg i ta potliwosc jest nasilona czy znacie jakieś leki aby zmniejszyc nadmierna potliwosc
  • 199 / 13 / 0
Ja te cevy już przy 450mg w dwóch dawkach, ale dodam, że jednocześnie jestem na moklo i piracetamie, które mocno mieszają w neuro, więc nie zdziwiłbym się, gdyby właśnie ta interakcja to nasilała, a nie pregaba w stosunkowo dość niskiej dawce sama w sobie.
  • 4603 / 2207 / 1
Ja miałem z tym problem latami. Zacząłem używać medispirant z apteki (bez recepty). Trwało to jakieś 3 tygodnie, ale ograniczyłem ilość potu o jakieś 80-90. Dalej przy większym wysiłku się pociłem, ale nie byłem cały mokry tylko siedząc, co wkurwiało niemiłosiernie.

Ważne, by przy takiej potliwości sprawdzić nerki. Mogą być w słabszej kondycji i powiększy się tylko kłopot (czy pot ma chemiczny i słodkawy zapach)
  • 963 / 17 / 0
Biore około 4tygodni pregw dawka 150mg występuje umnir duża sennisc czy to przejdzie
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.