Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 493 / 105 / 0
Do "Animal recepta" vel iMPerer000 :
no kurwa, a ja sprzedaję ...... ( poczekajcie zaraz będzie wpis ... ) !!!
P.S.
Poprawiałem, za poprzednią wersję - sorry ...
Po zażyciu nie kontaktuj się ani z farmaceutą, ani z lekarzem, sam(a) wiesz, że Ci sz(kodzi)...
  • 13 / / 0
Czy jest możliwe żeby wet wystawił recke na MST czy to nie przejdzie?
  • 199 / 13 / 0
Raczej nie, mst leci na różowej, weterynaryjna jest charakterystyczna. Najwyżej co wyrwałem od weterynarza możliwego do wyrwania wg "naszych oczekiwań" to klony. I jeszcze git koleś rozpisał mi z takim <wink wink> jak na kota 1/4 tabletki co 2 dni %-D
  • 3574 / 583 / 1
luminal często się realizuje dla właściciela a nie dla zwierzaka ;P tak z obserwacji
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 338 / 104 / 2
czy na uspokojenie zwierzaka na burzę/sylwestra zawsze przepisują oksazepam? drugi weterynarz z kolei mi dał akurat to benzo.
  • 3245 / 617 / 0
Od znajomego dostałem kiedyś krople prawdziwego Tramalu wypisanego przez weterynarza, no ale chyba nie przecież na nazwisko psa, ale na psa leczenie. i już na leczenie psa który już lata w krainie wiecznych łowów fazowałem se sobie na ponad pół buteleczki kropel czystego Tramalu.............było minęło...wspomnienia zostały.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.