Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Mam problem mordy. Włożyłem woreczek z towarem do buta i się roztopil. Jak go wysuszyć z powrotem na proszek?
  • 3455 / 556 / 2
29 czerwca 2021Johanna80 pisze:
Jak jest ze wzrostem tolerancji tudzież zmianą sposobu reagowania organizmu? Obecnie po efekt typu niepokój, zmuła... niezależnie od dawki taki klimat dominuje. Wcześniej efekty bardziej typowe i pozytywne. Źródło to samo. Na towarzysza dziala jak należy. Częstotliwość: srednio 1xtydz. Dzięki za odpowiedzi
Joanna jesteś chora.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / 2 / 0
@Mefistofeles1945

To jeszcze witrualnie postaw diagnozę, na co...

Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
  • 15 / 5 / 0
02 lipca 2021coki10 pisze:
Mam problem mordy. Włożyłem woreczek z towarem do buta i się roztopil. Jak go wysuszyć z powrotem na proszek?
Otwórz worek tak żeby nic nie wypłynęło włóż do szczelnego pojemnika i dorzuć do pojemnika pochłaniacz wilgoci. Jak nie masz gdzie kupić podpowiem że znajduje się również w pojemnikach z tabletkami musującemu, butach czy tez często w kartonach ze sprzętem elektronicznym.
Uwaga! Użytkownik Dlf89 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 556 / 2
02 lipca 2021Johanna80 pisze:
@Mefistofeles1945

To jeszcze witrualnie postaw diagnozę, na co...

Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
Niedziałająca substancja psychoaktywna z powodów zdrowotnych. Nawadniaj się niczego nie tykaj kilka miesięcy powinno przejść.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Panowie , około 2 tygodnie temu dostałem temat nawet całkiem niezły ,ale w postaci płatków zlepionych , taka plastelina , cieżko zrobic z tego linke bo bardziej się klei.

Jutro szykuje nie na kulturalne wyjście sytuacja znów się powtarza , jakieś rady jak można doprowadzić to do postaci bardziej sproszkowanej ?
  • 64 / 17 / 0
02 lipca 2021Genzor pisze:
Panowie , około 2 tygodnie temu dostałem temat nawet całkiem niezły ,ale w postaci płatków zlepionych , taka plastelina , cieżko zrobic z tego linke bo bardziej się klei.

Jutro szykuje nie na kulturalne wyjście sytuacja znów się powtarza , jakieś rady jak można doprowadzić to do postaci bardziej sproszkowanej ?
Woreczek pożerający wilgoć (taki z butów) i na grube suszenie w ciepłym miejscu [ale nie na słońcu].
  • 3 / 1 / 0
Mam pytanie czy jeśli wzialem na język drobna ilość pewnie około 10mg jest jakim kolwiek sposobem możliwe żebym poczuł efekty ? Język zaczął delikatnie w tym miejscu być twardszy i mrowic ale dopiero po minucie prawie. Czułem się jakby lekko pobudzony, ale z tego co czytałem dopiero wcieranie w dziąsła mogłoby coś dać a nie sam język . Proszę o odp
  • 149 / 5 / 0
Czy ma sens przyjmowanie kokainy doustnie ? Z różnych względów wolałbym nie nosowo.
np. w kapsulki sobie włożyć.
  • 31 / 3 / 0
Doustnie niestety jest bardzo słaba biodostepnosc.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.