Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 47 / 5 / 0
Raczej tak samo. Leki są stabilne chemicznie i zdatne długo po dacie.
Uwaga! Użytkownik crazyppl jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / 4 / 0
To już moje 3 podejście do dawki 0.5 mg. Zawsze klepała, biorę raz w tygodniu, nie działa w ogóle, może działa ale tak jak diazepam 2mg 😅 1 mg za to działa przyjemnie. Mimo doraźnego brania dana dawka przestała klepać, dziwne ale jak czytam że ktoś bierze 10mg czy więcej no to już w ogóle na ostro....
  • 349 / 103 / 0
Import z Hiszpanii jest w plastikowym pudełku. Nie polecam :(
Moi drodzy hyperrealowicze, proszę o nie składanie mi ofert sprzedaży, ani zakupu leków, ani innych środków, szczególnie tych nielegalnych. Jeżeli macie jakieś pytanie dotyczące leków - piszcie śmiało, w tym mogę pomóc.
  • 349 / 103 / 0
porownanie 1.jpg
tutaj tabletka xanaxu 2mg z importu równoległego z Hiszpanii, albo mi się wydaje, albo jest trochę inna niż na naszym rynku. Różowa to afobam 1mg z importu z węgier czyli frontin.
3.jpg
No i największy zawód - brzydki plastikowy pojemnik zamiast szklanego jak w afobamie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Moi drodzy hyperrealowicze, proszę o nie składanie mi ofert sprzedaży, ani zakupu leków, ani innych środków, szczególnie tych nielegalnych. Jeżeli macie jakieś pytanie dotyczące leków - piszcie śmiało, w tym mogę pomóc.
  • 633 / 154 / 0
@szufladziarz - zaczynam się trochę martwić, miało być schodzenie z trampka i alpry, a tymczasem leci test za testem :pacman:
Obecnie jestem w podobnym piekle i nie życzę nikomu ciągów opio-benzynowych. Ani tych pierwszych - rajskich, ani tych, które po czasie są już tylko dla uniknięcia skręta i ciężkich objawów odstawiennych.
Mam nadzieję, że dajesz radę i wszystko jeszcze pod kontrolą?
  • 349 / 103 / 0
Robię zapasy, bo mój ulubiony doktor ma już prawie 90 lat, jak odejdzie to skończy się eldorado. Podrzucam mu toniki wzmacniające i witaminki, mam nadzieję że dozyje setki :D

Wszystko z długimi datami leży sobie w szafce. Zresztą benzo są stabilne, w odpowiednich warunkach przechowywania nawet kilka lat po terminie nie powinno być problemu.

A jak było w fear and loathing in łaś Vegas- jak zaczniesz gromadzić to trudno przestać

Juz niedługo i będę miał wszystkie benzo dostępne w obrocie w pl :3 życzcie doktorowi sto lat
  • 305 / 40 / 0
@szufladziarz Tacy lekarze to złoto, sam mam podobnego. Normalnie się leczę u babki, która prowadzi moje leczenie, ale na boku mam jeszcze faceta, który zawsze mi przepisuje cztery opakowania alpry, cudowny człowiek :D
  • 349 / 103 / 0
Oj tak, planuję zrobić kolekcję wszystkich dostępnych w pl benzo, byle pan doktor dożył.
  • 2814 / 365 / 0
06 lipca 2021szufladziarz pisze:
Oj tak, planuję zrobić kolekcję wszystkich dostępnych w pl benzo, byle pan doktor dożył.
Taki doktor to skarb :) oby jeszcze pozył
  • 633 / 154 / 0
Ciekawy przypadek, nie powiem że nie %-D
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.