Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 45 / 2 / 0
Tak myślałam,że blizsze są Ci stymulanty stąd ta lekka awersja do opiatów;)Jesteś moim zupełnym przeciwieństwem,chyba ,że mówimy o sporcie,tu w 100% jestem na tak

A stymulanty przy nerwicy są wskazane? lol 998 dobry Czesiu z Ciebie;)
Uwaga! Użytkownik SugarLady jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 149 / 5 / 0
Napisałem przecież że jakiekolwiek dragi nie są wskazane przy nerwicy dlatego staram sie jak najrzadziej więc nie wiem ocb

Fuzja - 909

Korzystając z okazji zapytam czy szum w uszach, takie uczucie jakby się uszy zatykały, ale nie non stop jest normalne czy coś dziwnego ?
  • 356 / 71 / 0
w sensie ze przy braniu majki?
cisnienie IMO.
  • 959 / 137 / 0
Kupiłem tabsa mst 200 na próbe (jednego xD takiego fajnego sprzedawce znalazłem) i dziś pierwsze w życiu iv leci :D szczerze mówiąc to jaram się jak pochodnia tym faktem i licze na turbo euforie (bo tego szukam w opio) do tej pory tolerka na ponad gram kody, jedna próba z oxy (ale mega się zawiodłem, sama sedacja w wersji p.o) i dziś mam tabsa mst

podzielić to przy takiej tolerancji na 4 części i puknąć 4 dni ciągu po 50 dzień w dzień? ma to sens?

ćwiartkę tabletki na łyżkę, zalać wodą, podgrzać zapalniczką i ściągnąć gluta z góry a to z dołu do strzykawki insulinówki?

Żebym se krzywdy kurwa nie zrobił XD pomóżcie Panie i Panowie :extasy:

Pół roku przerwy od kody miałem i ogólnie od ćpania, teraz kilka razy gram zarzuciłem kody i było cudnie,, ale szkoda bebechów i majka dużo dłużej działa i podobno i.v jest mega euforyczna także chce spróbować
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 356 / 71 / 0
przy takiej tolerancji na kode srednio widze te 50mg, ale z drugiej strony nierozsadnym byloby na pierwszy raz z majka IV brac dawke wyzsza niz 50.
jesli nie chcesz sobie zrobic krzywdy to przefiltruj ten roztwor przez namoczony filtr od papierosa, samo sciagniecie gluta nie wystarczy, chyba ze chcesz pirogena na dzien dobry.
a insulinowka to za malo, na 50mg majki mysle ze pompka na 1.5 wody to minimum biorac pod uwage rozpuszczalnosc i ilosc wypelniaczy w takiej tabletce.
  • 959 / 137 / 0
07 lipca 2021ema112 pisze:
przy takiej tolerancji na kode srednio widze te 50mg, ale z drugiej strony nierozsadnym byloby na pierwszy raz z majka IV brac dawke wyzsza niz 50.
jesli nie chcesz sobie zrobic krzywdy to przefiltruj ten roztwor przez namoczony filtr od papierosa, samo sciagniecie gluta nie wystarczy, chyba ze chcesz pirogena na dzien dobry.
a insulinowka to za malo, na 50mg majki mysle ze pompka na 1.5 wody to minimum biorac pod uwage rozpuszczalnosc i ilosc wypelniaczy w takiej tabletce.
czyli sciągnąć gluta i to co na dole przefiltrować przez filtr od szluga?

To strzykawka 5 ml a igła jakiej grubości? i ile wody wlać na ćwiartke takiej tabletki żeby było dobrze? na łyżce to gotować czy można w czymś innym?

dziękuje za pomoc :extasy:
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 367 / 0
07 lipca 2021Marcins96 pisze:

To strzykawka 5 ml a igła jakiej grubości? i ile wody wlać na ćwiartke takiej tabletki żeby było dobrze? na łyżce to gotować czy można w czymś innym?

Do opio wracasz ? Siłownia poszła w odstawkę ? ( pytam z ciekawości ) .
Jesli chodzi o to co i jak zrobić to 50mg powinno być ok zresztą jestem tego zdania by był niedosyt ( za mało ) niż miałbyś za dużo puknąć na 1 raz IV. Jeśli cwiartka tabletki to myślę że te 2 ml wody powinno być okej , łyżka może być tabse kruszysz na pył zalewasz wodą mieszasz pogrzewasz gluta ściągasz i to co zostaję na łyżce zaciagasz przez filtr od papierosa strzykawką aż będzie przezroczysty roztwór, po majce możesz mieć wyrzut histaminy ( swędzenie skóry) wrazie co możesz jakaś histamine wziąsc. I to tyle . Chyba ogarniasz ?
  • 356 / 71 / 0
dane sa rozne, ale wszystkie ktore widzialam oscyluja wokol 1ml wody na 50mg morfiny. wiec dawaj przynajmniej tyle i do tego jakies 0.5 przepluczki (polewasz filtr przez ktory zaciagales roztwor i zaciagasz reszte). ja dawalam na 50-70mg 2ml wody lacznie. strzykawkami 5ml sie troche ciezko operuje jak nie masz doswiadczenia, sa w aptece tez 2ml, 2.5ml, 3...
igly 0.4, 0.45. 0.5, wieksze to juz troche meczarnia, a mniejsze sie zatykaja. kwestia preferencji.
  • 482 / 96 / 0
@Marcins96
1.Zmywasz otoczkę (nie nad zlewem bo może tabletka wpaść, ja raz tak miałem) .
2. Ćwiartkę tabletki kruszysz na PYŁ (może się lekko kleić) i kładziesz na łyżkę.
3. Dodajesz 1.5-2ml wody (nie mniej). Np na 200mg ja daję 5ml.
4. Podgrzewasz aż się rozpuści i na górze będzie wosk.
5.Wrzucasz filtr (może być od papierosa)
6.Dziubkiem od strzykawki (bez igły) zaciągasz płyn.
7. Większość osób robi drugi raz tak samo filtrację, bo jednak wosk może być nadal w płynie. A więc wlewasz płyn na łyżkę i powtarzasz krok 5 i 6. (Naprawdę radzę to zrobić, no chyba że chcesz żeby wosk zrobił zator w żyłach albo w mózgu).
8.Zakładasz igłę i wkłuwasz się w żyłę. (Ja najbardziej lubię krótsze igły np. 0.45x16, bo dłuższe zawsze za głęboko wchodziły i wypadałem z żyły).
Ostatnio zmieniony 07 lipca 2021 przez anonimowy18, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 959 / 137 / 0
07 lipca 2021sclero2014 pisze:
07 lipca 2021Marcins96 pisze:

Do opio wracasz ? Siłownia poszła w odstawkę ? ( pytam z ciekawości ) .
Jesli chodzi o to co i jak zrobić to 50mg powinno być ok zresztą jestem tego zdania by był niedosyt ( za mało ) niż miałbyś za dużo puknąć na 1 raz IV. Jeśli cwiartka tabletki to myślę że te 2 ml wody powinno być okej , łyżka może być tabse kruszysz na pył zalewasz wodą mieszasz pogrzewasz gluta ściągasz i to co zostaję na łyżce zaciagasz przez filtr od papierosa strzykawką aż będzie przezroczysty roztwór, po majce możesz mieć wyrzut histaminy ( swędzenie skóry) wrazie co możesz jakaś histamine wziąsc. I to tyle . Chyba ogarniasz ?
Mówiąc w skrócie moja stara miłość (kobieta) na nowo mnie rozjebala psychicznie %-D %-D Wrócę do siebie, ale u mnie to wymaga czasu xd może na jesień jakoś wrócę do silki i ogarniętego życia, narazie puk i zapominam o tym o czym chce zapomnieć :extasy:

Mam już to %-D taka mała zielona tableteczka z napisem mst 200 , wygląda niewinnie %-D

No dobra to zrobię tak jak radzicie może pukne to 60-70mg na oko jak uda mi się podzielić w takim razie żeby nie było niedosytu

Paczka szlugow kupiona, będę raportował. Dziękuję za pomoc

Fuzja - D5

Walne a potem idę na spacer ze słuchawkami na uszach xd obym się nie zawiodł, bo liczę na euforię a nie sedacyjny syf jak po oxy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.