Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 2876 / 267 / 0
klony tolerkę psują? deal with Alprazolamum, który jadłem w ciągu dwa lata jak cukierki, tolerka do dziś mocno rozjebana bo jedząc weekendowo 4 mg co najmniej mnie robi
  • 709 / 139 / 0
Musiałem dzis z rana podjechać po oxy do okolicznego miasta bo u mnie totalna pucha. Wsiadam w PKS. Nerwicowe wkrętki cos kurwa duszno serce dziwnie bije mysle no kurwa zaczyna się. 0. 5 alpry nic, drugie 0.5 tez nic. 1mg wjeżdża, spirala dalej sie nakręca. Dwa bromy pod język i git. Uff
:tabletki:
  • 1670 / 306 / 0
Bromek jest zajebisty. Ponad pół roku nie biorę benzo w ciągu, więc najpierw wrzuciłem alperkę 0,25 pod język, a następnie 6 mg bromka pod język. Pięknie weszło w akompaniamencie 175 mg pregaby i 150 mg kodziny. Tego absolutnego spokoju i spowolnionego wzroku nie da się opisać słowami :pacman:
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 596 / 82 / 0
Bromek super wlasnie, 150mg pregabaliny godzinke przed, potem 9mg i za 20 min 3mg zapite bronksem i trasa umilona bardzo w akompaniamencie starego rocka.
Jestem dość trudny.
  • 1345 / 148 / 8
jak czytam post teabangera to aż żałuję że pozbyłem się pregaby bo bym zrobił tak samo. ostatnio luzem wleciało 12mg broma i to było super działanie, kupiłem kodę a marzył mi się miks koda i alpra potem koda i bromek a znając życie wyjdzie koda plus alpra plus bromek %-D
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 1670 / 306 / 0
Dzisiaj do pregaby poleciało 10 mg zolpidemu. Faajne działanie, ale wiem, że nie mogę wrzucić więcej bo będzie rozpierdol %-D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 709 / 139 / 0
Mix typu poduszeczka
Oxy 40mg
alpra 1mg
Powtarzać co jakiś czas wedle uznania
:tabletki:
  • 2119 / 351 / 0
po 2 tyg przerwie od benzo poleciały 4 mg i na podkładzie 600mg pregabaliny. Jest fajnie, wieczorem pohytam jakiegoś śmierdziucha i lulu.
like the others before you
one by one we will take you
  • 789 / 47 / 0
Ponat 10mg alpry do tego sniffem 10mg klona i jest gites :psycho:
  • 539 / 70 / 0
Co ile brać, żeby sie nie wjebac? Np 2 dni balangi w ciągu, z 2 dni przerwy i od nowa można? chodzi mi o uzaleznienie fizyczne
ODPOWIEDZ
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.