Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 357 / 47 / 0
W ogóle to nie znam żadnej substancji, która zacznie działać po 10 sekundach przy podaniu oralnym. Wóda szybko wchodzi, ale nie tak szybko. Jedyne szybkie wejście jakiejś substancji jest po podaniu dożylnym. Jeśli nie mam racji, wyprowadźcie mnie z błędu.
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
  • 328 / 100 / 2
@halohela
była stymulacja? mogłaś zasnąć po tym bez problemu? Nie wspominasz o tym więc pewnie nie było. Poza tym większość stymulantów by mocno zmieniło smak, MDMA też. Aha, no i nie ma szans żeby zadziałało tak szybko...
Stawiam więc na klastyczne GHB w małej dawce, ponoć nie ma silnego smaku
  • 0 / 1 / 0
Słuchajcie, może to nie było 10 sekund a 30. W każdym razie bardzo szybko. Ale tak na mnie działa wiele substancji, że zaczynają działać bardzo szybko. Czasem nawet czuję, jak żołądek zaczyna mi trawić jedzenie, takie błogie uczucie (ale to musze nie jeść z 3/4 dnia).

Co było dziwne to ta zmiana stanu, z otumanienia po joincie w uczucie wchodzenia jakieś substancji i po chwila wielka ochota na sex. To nie był pierwszy joint w moim życiu, ani nawet 50. Kupowany z mojego źródła, więc wiem czego mogę się spodziewać mniej więcej. Nie miałam tak nigdy wcześniej. W sumie nie chciało mi się spać i siedziałam do 5-6. Nie czułam zjazdu. I wszystko pamiętam.

A co do kolesia to pewnie się z nim spotkam i sprowokuje podobną sytuację. Zobaczymy co będzie, trochę lubię kusić los, a trochę chce tego sexu. Nic z tego na dłuższą metę nie będzie, to wiem już na bank.
  • 5 / / 0
GHB jest mega słone. Wyczuła by na bank w samej wodzie. Myślę, że szklanka była po prostu brudna.;)
  • 4603 / 2207 / 1
Tak sobie pomyślałem. Feromony są także w kryształkach. By nawet pasowało, że tak nagle dostała pierdolca na seks. Brak smaku, brak zejścia, złego samopoczucia itd. Oczywiście mowa o prawdziwych czystych feromonach a nie tym gównie sprzedawanym na allegro po 100zł, czy jeszcze tańszych po 30.
  • 51 / 21 / 0
A nie możesz po prostu się spytać na zasadzie "Ej, ostatnio jakoś mi mega dobrze weszło coś przed seksem, czy my coś jeszcze braliśmy, bo super się czułam"? Skoro razem pijecie, jaracie itp., to chyba nie jest to bezzasadne pytanie?
  • 0 / 1 / 0
29 czerwca 2021okarlsu pisze:
A nie możesz po prostu się spytać na zasadzie "Ej, ostatnio jakoś mi mega dobrze weszło coś przed seksem, czy my coś jeszcze braliśmy, bo super się czułam"? Skoro razem pijecie, jaracie itp., to chyba nie jest to bezzasadne pytanie?
Masz rację, mogłabym zapytać, ale wiem, że gość się wyprze i będzie udawał durnia, że nic nie wie i jeszcze mi wmówi, że mi się wydawało. Wolałabym złapać go w sytuacji jak to się dzieje. Nie wierze, że mógłby być taką świnią, żeby mi coś dodać. Choć z drugiej strony onanizował się przy mnie, ale niejawnie. Gdyby nie to, że mój ostatni chłopak tak robił to bym się nie zorientowała.

Dzięki za tę podpowiedź a propos feromonów. Poczytam o tym. I niestety nie mogę odpisać na żadną wiadomość prywatną.
  • 231 / 41 / 0
Już pomijając rozmyślania co to mogło być... Pomimo, że masz podejrzenia (a raczej niemal pewność), że typ coś Ci dosypał do picia to chcesz się z nim ponownie spotkać? Na pewno jest wielu innych, ciekawych osobników chętnych na ćpanko i seks bez zobowiązań, ale może niekoniecznie dorzucających komuś coś na nieświadomce. Nie, żebym Cię miała zamiar umoralniać ale tak po prostu, po ludzku się nie boisz? Ja bym kolesia chyba zablokowała wszędzie, gdzie się da i definitywnie urwała kontakt. Dorzucił raz coś lajtowego, drugi raz może nie być już tak sympatycznie.
Uwaga! Użytkownik Ratnehap jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / 1 / 0
29 czerwca 2021DexPL pisze:
Tak sobie pomyślałem. Feromony są także w kryształkach. By nawet pasowało, że tak nagle dostała pierdolca na seks. Brak smaku, brak zejścia, złego samopoczucia itd. Oczywiście mowa o prawdziwych czystych feromonach a nie tym gównie sprzedawanym na allegro po 100zł, czy jeszcze tańszych po 30.
A czy to ma jakąś inną nazwę? Szukam i duckduckgo totalnie nic nie podpowiada oprócz jakiś perfum.
  • 0 / 1 / 0
29 czerwca 2021Ratnehap pisze:
Już pomijając rozmyślania co to mogło być... Pomimo, że masz podejrzenia (a raczej niemal pewność), że typ coś Ci dosypał do picia to chcesz się z nim ponownie spotkać? Na pewno jest wielu innych, ciekawych osobników chętnych na ćpanko i seks bez zobowiązań, ale może niekoniecznie dorzucających komuś coś na nieświadomce. Nie, żebym Cię miała zamiar umoralniać ale tak po prostu, po ludzku się nie boisz? Ja bym kolesia chyba zablokowała wszędzie, gdzie się da i definitywnie urwała kontakt. Dorzucił raz coś lajtowego, drugi raz może nie być już tak sympatycznie.
Ten gość się we mnie zakochał. Widzę jak na mnie patrzy, w jego oczach jest uczucie. Chciał mnie w weekend zabrać do domu i przedstawić rodzicom (niby żadnej dziewczyny nie przedstawiał wcześnie), choć znamy się miesiąc. Wykręciłam się z tego, bo było dla mnie bez sensu. Jesteśmy z innych planet i on albo się jeszcze nie zorientował albo nie widzi problemu. Poza tym bardzo mnie namawia, żebym zamieszkała z nim. Otagowałam go jako, drobny nieszkodliwy ćpunek, ale faktem też jest, że on na 90% jest uzależniony od masturbacji/orgazmów/bycia podnieconym. Myślę, że jeśli się posunął do tego, żeby mi coś do sypać to z czystego pożądania i może żeby mnie wystrzelić jeszcze bardziej, uprawialiśmy sex pare godzin, to na pewno. To był nasz drugi wieczór, kiedy poszliśmy do łóżka. Zagadał do mnie na ulicy i tak się poznaliśmy.
Zablokowany
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.