...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 3245 / 625 / 0
ja miałem iskrę do zaprzestania używania klasycznych dragów, bo zwyczajnie nie czułem już nic ciekawego po spożyciu, oprócz doła żeby cofnąć czas i nie konsumować, zwłaszcza jaranie.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1290 / 367 / 0
zmiana otoczenia bardzo pomaga w rzucaniu. i jak ktos sie pyta czy cpasz, to butelka w leb mu zajeb.
  • 239 / 51 / 0
jaak musisz przyjebac albo sobie w glowe albo towar to malo jest sciezek tyyy
ja nawet nie chodze
ja latam
  • 75 / 19 / 0
05 kwietnia 2020VERBALHOLOGRAM pisze:
ja miałem iskrę do zaprzestania używania klasycznych dragów, bo zwyczajnie nie czułem już nic ciekawego po spożyciu, oprócz doła żeby cofnąć czas i nie konsumować, zwłaszcza jaranie.
Jakie to są klasyczne dragi?
  • 1545 / 1587 / 0
pewnie dziela sie na klasyczne i niekonwencjonalne, tylko nie wiem ktore sa ktore.
zdania w tej kwestii moga byc bardzo podzielone %-D
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3031 / 655 / 0
Myślę że autor tego posta miał na myśli RC jako dragi niekonwencjonalne. Albo jenkem.
miłość, trzeźwość, pokora
  • 1545 / 1587 / 0
jednak w kwestii dragow zdania beda zawsze podzielone...
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 625 / 0
Dragi klasyczne to kultowe rzeczy takie jak LSD i inne psychodeliki, MDMA wszelkie koko i amfetaminy. marihuana, hasz, odmiany opio tzn hera opium itp. a niekonwencjonalne to np leki wykorzystywane do lotów, czy ogólnie coś co człowiek wykorzystuje jako fazę, a przyznam że RC pominąłem

@Psychopatycznymisiu
@Ankaaa
@pawoleh666
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2198 / 716 / 0
hera też była lekiem kiedyś, a opium (i ogólnie wszystkie z opio związane "przetwory") do teraz są stosowane na całym świecie jako lekarstwa. Jakby mnie ktoś zapytał to też bym wskazał RC jako niekonwencjonalne, może dodał do tego inhalanty jakieś jeszcze.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 3031 / 655 / 0
No i brak nowego info o autorze.
miłość, trzeźwość, pokora
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar

Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów

Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.