Tulaski , caluski
28 lipca 2020kupagowna6 pisze: @michass90
Sildenafil to wazodylator, odwrotnie od MDMA, pojebales gramatyke czy cus.
ale przychodzę tu z innym pytaniem, ktoś wyżej pisał, że jakiś lek rozkurczowy pomógłby w wzwodzie na emie. myślicie, że dobrym pomysłem jest łyknięcie małej dawki baklo, np 25mg przed planowaną zabawą z partnerką? baklo rozluźnia mięsnie, więc nie wiem czy tylko pogłębi problem, czy coś pomoże? w dodatku baklofen podnosi libido, chyba w podobny sposob do GBL, tylko ofc słabiej. jeśli ktoś mixował te dwie substancje (baklofen+MDMA) proszę o opinie : DD pozdrowki
Za pierwszym przyjelam jednego punishera na pol (jestem drobna osoba)- bylo dobrze, ale nie czulam tego az tak jak za drugim razem. Seks byl dluugi i bylo dobrze, ale wybilo troche z rytmu.
Za drugim dwa liony, przy czym przyjelam jedna cala tabletke, osoba z ktora bralam tak samo. Bania doslownie rozjebana, efekt w moim przypadku bardzo dlugi i silny. Poped na poczatku zerowy- chec przytulenia, szczerej rozmowy i takiego jednoczenia sie. U osoby z ktora bralam objawilo sie to bardziej takim wytumieniem ale nadal bylo bardzo dobrze. Dopiero po 1,5/2h (dla mnie wtedy to bylo jak duzo dluuzej) zaczela pojawiac sie chec i jakos wyszlo. Bylo naprawde spoko i nie zauwazylam problemow z erekcja, ale to chybq zalezy juz od czlowieka ;p
Wedlug mnie seks po emie jest po prostu inny ale bardzo mi sie podoba, jednak nie zawsze jest na niego chec
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.