Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 1290 / 366 / 0
rozlozyc rece moge, bo wszystko co napisalas, wyklucza skuteczne leczenie a wrecz powoduje zatrucie i pogorszenie stanu ogolnego, tak wiec z twoja wiedza na ten temat, najlepiej jakbys nic zupelnie nie robila, nie pila, nie palila, nie cpala, NORMALNIE jadla, nie brala zadnych proszkow niewiadomego pochodzenia szczegolnie
  • 12 / 1 / 0
ZX - Panie, ale ja jem normalnie. Dietetyk byłby dumny, poważnie. Nie ćpiem, to mój ogromny sukces. Piję, fakt, ale ograniczam. Proszki, o których piszę to witamina D3, K2, magnez i skała wulkaniczna. Ze sprawdzonego źródła, głupia to może i jestem ale nie nieodpowiedzialna i lekkomyślna :P tak czy siak dzięki.
  • 3649 / 997 / 2
AMPK i wszystko co się z tym wiąże
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.