Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 1174 / 22 / 15
Aby wreszcie uciąć i zakończyć nieustanne rozkminki nt. przerabiania CR na IR w sposób najbardziej wydajny, głoszę co następuje:

Jakiejkolwiek metody rozdrabniania wielokolorowych kapsułek na JEBANY PYŁ nie używacie, bez względu jak super-jednolicie ta koralikowa masa nie wygląda, to i tak najbardziej zbliżony efekt (czyt. raptowne wejście) poczujecie, gdy rozpuścicie ów JEBANY PYŁ w pompce i se ją wsadzicie w żyć! Szach-mat anty-PR-owcy %-D

Tak, tak. Per rectum ma swoje plusy. I ten tutaj opisany sposób zginania C w I (tzn. CR -> IR) to z pewnością jeden z największych - zaraz obok podwajania mocy MDMA.
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 161 / 5 / 0
01 czerwca 2021Morfeo pisze:
@Inter trade 2
No w CR dawki są pół na pół podzielone (w Medikinecie), więc IR 40mg naraz na dwie dawki to mniej więcej to samo. Z tego co wiem to pierwsza dawka działa lepiej od drugiej dawki. Ja co 4-5h dorzucam kolejną dawkę, a dokładniej to czekam na minizwał i po godzinie, gdy mija mogę dobrać lub nie. Na 9h pierwszą dawkę w momencie wykonywania roboty (żeby się wkręcić) a potem godzinę po zejściu.
czyli na 9h roboty brac 40 mg co 4h czyli na dzien 120mg?
  • 1174 / 228 / 23
@Inter trade 2

T = 0h
40mg MPH

T = 4.5h
40mg MPH

I już więcej nie musisz, bo wcześniejsze MPH przecież dobija do 9 godziny pracy. Jednak mnie dziwi, że pasują Tobie takie duże dawki, bo mi 15mg pomaga a już 20mg sprawia, że jestem smutny i nie chce mi się nic.
  • 161 / 5 / 0
03 czerwca 2021Morfeo pisze:
@Inter trade 2

T = 0h
40mg MPH

T = 4.5h
40mg MPH

I już więcej nie musisz, bo wcześniejsze MPH przecież dobija do 9 godziny pracy. Jednak mnie dziwi, że pasują Tobie takie duże dawki, bo mi 15mg pomaga a już 20mg sprawia, że jestem smutny i nie chce mi się nic.
okej dzięki no ja biore od pazdziernika zaczynalem od 20mg teraz taka tolerka ze 80 mg medikinetu cr działa dobrze ale tez nie zawsze mysle nad detoxem na tydzien max 2
  • 1174 / 228 / 23
@Inter trade 2
Co do detoksu to oprócz zaprzestania polecam pić dużo rumianku, jeść z 5 tabsów Uroseptu oraz jakiś DXM nawet do maksymalnej dawki dobowej (120mg). Ponoć mocno przyśpiesza spadek tolerancji.
  • 161 / 5 / 0
@Morfeo ale po 120mg nie będę miał żadnej dysocjacji? ogólnie często mam derealizacje dlatego pytam bo to dysocjant
  • 1174 / 228 / 23
@Inter trade 2
Naraz miałbyś lekką dysocjacje. Rozbij to na 30mg co 3h. Uważaj, bo możesz być rozleniwiony i taki lekko ogłupiony, ciężej się uczyć na miksie rumiankowo-uroseptowo-dxmowym. Rumianki polecam przed snem oraz nawet jak bierzesz MPH to rumianek zbija jego działanie i łatwiej zasnąć. Sam 4 torebki pije 45 minut przed snem.
  • 161 / 5 / 0
a jak łączyć medikinet cr z sr jest w ogole sens?co powiedziecie o concentrze dawkowanie jej jak medikinetu sr?
  • 494 / 134 / 0
02 czerwca 2021WaWe pisze:
Aby wreszcie uciąć i zakończyć nieustanne rozkminki nt. przerabiania CR na IR w sposób najbardziej wydajny, głoszę co następuje:

Jakiejkolwiek metody rozdrabniania wielokolorowych kapsułek na JEBANY PYŁ nie używacie, bez względu jak super-jednolicie ta koralikowa masa nie wygląda, to i tak najbardziej zbliżony efekt (czyt. raptowne wejście) poczujecie, gdy rozpuścicie ów JEBANY PYŁ w pompce i se ją wsadzicie w żyć! Szach-mat anty-PR-owcy %-D

Tak, tak. Per rectum ma swoje plusy. I ten tutaj opisany sposób zginania C w I (tzn. CR -> IR) to z pewnością jeden z największych - zaraz obok podwajania mocy MDMA.
zawsze można iść na całość i walić w kanał! szach-mat anty IV-owcy %-D

<to był żart, trzymać się od tego gówna jak najdalej>

@up łączenie CR z IR ma sens, sam często tak robię
PW - pamiętaj o privnote.com
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai

w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
  • 161 / 5 / 0
04 czerwca 2021ImGoingHighIn505 pisze:
02 czerwca 2021WaWe pisze:

zawsze można iść na całość i walić w kanał! szach-mat anty IV-owcy %-D

<to był żart, trzymać się od tego gówna jak najdalej>

@up łączenie CR z IR ma sens, sam często tak robię
a w jaki sposób? przedstaw mi
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.