Ja od siebie dodam że po 7 latach znów wróciłem do kurkumy/kurkuminy biorę to miesiąc i inne zioła, lecz nic nie pomaga dziwi mnie tylko to, że kiedyś jak stosowałem kurkumę pomagała mi w depresji a teraz nic więc albo ja niemam depresji albo te 7 lat temu zamiast kurkumy klepalo mnie placebo
30 kwietnia 2021lesiolbn pisze: ...
https://www.mendeley.com/catalogue/b78b ... 4d6096c3b/
To czy teoretycznie, taka regularna suplementacja, może powodować, większy potencjał, moc, podczas tripów z LSD ?
Czy kurkuma działa długofalowo czy tylko chwilowo?
W końcu kurkumina to chyba inhibitor mao, a ich nie można łączyć z bupropionem...
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.