Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
IV nie mam zamiaru brać, myślałem o per rectum ( którego też się brzydzę) żeby dziś ostatni raz spróbować, ale boje się że już po tych 3 razach będę miał skręta jakiegoś ?? Jaka dawka per rectum? Chyba że ktoś mi sprzedał jakieś przeterminowane tabletki, ale skoro swędzi to powinno działać.
Żadnego skręta nie będziesz mieć po paru dniach z kodą/majką. Przeterminowane tabsy (o ile nie leżały na słońcu czy coś w tym stylu) są git, nawet takie kilkudziesięcioletnie ktoś walił i działało jak trzeba.
Napisałeś, że iv w życiu... i w sumie bardzo dobrze, bo pewnie wtedy już byś nie pisał, że "lipa". ;) btw. doczytałem, że coś o "paro" wspomniałeś. Chodzi o paroksetyne? Jak tak, to coś kojarzę, że antydepy niektóre mogą blokować działanie opio.
Może to po prostu subiektywne odczucie, może jakaś zmiana w diecie/sposobie życia, która sprawiła, że szybciej te tabletki metabolizujesz?
Nie wiem jak to wygląda przy podaniu doustnym, ale przy iv czas działania znacznie się skraca po pewnym czasie, u mnie spadło z ok 9-11h do max 5-6, i to przy znacznie większej dawce.
Piszesz, że gadałaś z lekarzem, co na to powiedział? Jeśli wolno spytać ofc.
28 maja 2021kochamtoinienawidze pisze: @michalkarol998
Żadnego skręta nie będziesz mieć po paru dniach z kodą/majką. Przeterminowane tabsy (o ile nie leżały na słońcu czy coś w tym stylu) są git, nawet takie kilkudziesięcioletnie ktoś walił i działało jak trzeba.
Napisałeś, że iv w życiu... i w sumie bardzo dobrze, bo pewnie wtedy już byś nie pisał, że "lipa". ;) btw. doczytałem, że coś o "paro" wspomniałeś. Chodzi o paroksetyne? Jak tak, to coś kojarzę, że antydepy niektóre mogą blokować działanie opio.
Tzn. nie wiem czy są przeterminowane, bo daty nie widać, ale wyglądają ba oryginalne, zielonkawe tabletki ,blister też normalby. Wczoraj w końcu spróbowałem per rectum z 80 mg i było czuć wejście ale z pół godziny i tyle. Nastepnie per oral wziąłem ze 150 mg i też troszeczkę wygrzało, ale minimalnie, głównie sedację i senność odczułem .
Tak biorę paroksetynę , ale słyszałem że na majkę nie ma wpływu, tylko na kodę.
Ale póki co jestem zawiedziony działaniem morfiny, a tak jak pisałem IV nie ma opcjj. Ale może to i lepiej :)
Brałem łącznie chyba 6 dni z jednodniową przerwą , przerobiłem 4 tabletki MST 200 per oral, jedna próba z 80 mg per rectum.
Mam nadzieję że jakiekolwiek skutki odstawienia mnie ominą, wczoraj i dziś trochę bardziej się pocę, jestem rozkojarzony ale tak to się czuję ok.
Jeśli chodzi o biodostępność to chyba lepiej sniff, prawda?
No i jaka dawka przy tolerce około 3-4 x 80mg oxy dziennie (po jednej co kilka godzin).
100mg? 150mg? Tak żeby sprawdzić co fajniejsze, to czy ox.
31 maja 2021motq pisze: Chciałem sobie wrzucić MST na test, ale z możliwych dróg podania wchodzi w grę tylko p.o. lub sniff.
Jeśli chodzi o biodostępność to chyba lepiej sniff, prawda?
No i jaka dawka przy tolerce około 3-4 x 80mg oxy dziennie (po jednej co kilka godzin).
100mg? 150mg? Tak żeby sprawdzić co fajniejsze, to czy ox.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.