Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1195 / 223 / 32
@Mordarg
Wyobraziłem sobie, jak to wyglądać musi. Chłopie, z tego opisu wynika, że na skłotach jest większy porządek %-D
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 297 / 30 / 0
@Mordarg znam to doskonale, pierwszy raz od dawna mam porządek na melinie, wyjebałem niepotrzebne rzeczy, pozbierałem puszki i dochodzę do siebie. pierwszy raz w tym roku mam względny porządek na melinie i widzę nawet podłogę %-D
Spoiler:
  • 1195 / 223 / 32
haha Powinniście występować w programie "chujowe panie/panowie domu" %-D

Nie śmieję się jednak jakoś bardzo, bo sam potrafię zrobić syf wokół siebie :płacz:
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 828 / 252 / 0
Aż takiej jazdy jak @CATCHaFALL to nie mam ale niektóre elementy wystroju u mnie są stałe. Ma być tak a nie inaczej i chuj jasny strzeli jak ktoś przestawi. Podkładka pod kubek na biurku równiutko przy krawędzi, koc na łóżku i poduszki tak a nie inaczej. Z tych poduszek to się wszyscy ze mnie śmieją bo wystarczy że lekko się przestawi i zaraz wyczaje. Plus te wieszaki. Faktycznie, dopiero teraz zauważyłem że też ustawiam w jedną stronę.
Ogólnie to panuje u mnie raczej artystyczny nieład ale taki że ja się w nim idealnie odnajduję i zawsze wiem gdzie czego szukać. Może i zbieram jakieś niepotrzebne papiery, poszarpane kartki i koperty ale przynajmniej wszystkie leżą w jednym miejscu %-D
Za dzieciaka nigdy nie lubiłem jak matka u mnie sprzątała. Na oko może i było schludnie ale w głowie robiło mi to niesamowity burdel bo nigdy nie wiedziałem gdzie co odłożyła.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 3455 / 1118 / 0
Jak się nazywa ta polerka na rączce tęczowa z lat 90-tych? Nadal taką mam i względnie ścieram nią największe kurze, a potem przetrzepuję ma klatce. Ścierka z mikrofibry jest dla bogatych pedałów.

Podobno ścierką Zosia da się umyć okno bez mycia rytualnego: najpierw z brudu okien, potem ram, potem kolejną na czysto, ściągaczką i płynem do mycia szyb. Jak ja tego nienawidzę kurwa, wolę rok nie myć okien.

Kupuję m.in. nawilżacz powietrza, by zlikwidować penerski głos, ale to już inny off-top. Wieszajcie prześcieradła w sypialni i bluzki nad reflektorami swoich automatów, szybko wyschną a Wy nałykacoe się bryzy. Wilgotność wzrośnie to i rośliny bedo miały lepi.

Chujowa przygotowuje w obsesyjnym lansie zestaw na ketony, więcej oczywiście na blożku bdz, tu nie ma większego sensu:
1620802317873.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1223 / 487 / 0
A jak z kucharzeniem, lubicie gotować na fazie ?
  • 129 / 6 / 0
21 marca 2021VladTepes pisze:
3. Ludwik żelem, szamponem i lekiem na całe zło.

Ludwik do naczyń, może posłużyć też jako żel do kąpieli bądz szampon, nadaje się też do prania gdy zabraknie nam proszku. Sprawdzone i potwierdzone przeze mnie.
Dodam że trzeba uważać z ilością płynu.
Raz brakło mi proszku to z braku laku nalałem płynu do mycia naczyń,i jakież było moje zdziwienie gdy przychodząc na koniec prania z każdego możliwego otworu w pralce toczyły się metrowe węże gęstej piany. :pacman:
  • 1223 / 487 / 0
@divinity Bo płyn lejemy bezpośrednio do bębna, a nie do szufladki na proszek %-D
  • 129 / 6 / 0
@up A w takim razie dziękuję za radę.
Wreszcie będę mógł zrobić porządne pranie,wykąpać się w wodzie po wirowaniu a na koniec umyć włosy. %-D
  • 1195 / 223 / 32
Tak trzeba. Ekologia.
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.