"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Rekruterka: jak radzi sobie Pani ze stresem?
Ja będąc pod wpływem 1mg alpry: zajebiście :)
I mówią mi potem, że jestem taką otwartą, rozmowną osobą, pewną siebie
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
25 maja 2021Demis pisze: Z benzo jest ten problem. Człowiek czuje się trzeźwy, a ludzie obok widzą, że coś jest nie tak. Ile razy miałem sytuację, że zjadłem kilka klonów i na luzie sobie rozmawiam z kimś, a ten ktoś mówi, że jestem czymś porobiony.
Nigdy się co prawda nad jedną rzeczą nie zastanawiałem bo jak miałem alpre to leciałem zwiększając dawki aż się skończy paka albo druga paka i potem CT.
Wie ktoś jak szybko rośnie tolerancja na ten lek w sensie jak długo mogę zażywać 2mg trzymając się regularnej pory zanim przestane ja wogole czuć?
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.