ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam,
Kiedyś miałem przygodę z mieszanka różnych substancji jednoczesnie. Mało pamiętam z efektow poza absolutnym uczuciem "uzywania" mozgu w 100%. Wzialem tamtego wieczoru okolo 4-5 tabletek e (slaba jakosc I w wiekszosci byly z amfa) do tego 2x alprazolam 1mg I okolo pol do grama kokainy (czystosc w granicach 60-70%). Pomijam spozywana Marihuane. Doprowadzilo to do pewnego rodzaju glicha z moimi oczami I widzenie czarnych plamek przez okolo tydzien. Dziwne migajace czarne punty.
Mam dwa pytania dotyczace calego zdazenia
1)Czy opisana sytuacja mogla miec realny wplyw na moj wzrok ?
2) Czy ilosci mogly doprowadzic do uszkodzenia receptorow? Mam od tamtego czasu duzy problem z odczuwaniem pozytywnych emocji.
Dziekuje bardzo za uwage oraz odpowiedzi.
  • 73 / 30 / 0
MDMA zostawia wypłukaną serotonine przez jakiś tydzień więc samopoczucie może być gorsze o ile takowe w pigułach było, kokaina kilka do kilkunastu godzin po zażyciu może powodować dołek bo człowiek tęskni za tym boskim stanem ale najpózniej po przespaniu się przechodzi a feta tak ze 2-3 dni max (głownie przy większych ilościach i ciągach) , alprazolam używany często zwiększa ryzyko depresji i myśli samobójczych itp. ale jednorazowa dawka nie sądze by dała taki efekt, inna sprawa że jak raz się najebiesz dobrym koksem to żadna czynność w życiu już nie będzie tak samo przyjemna bez koki :mniam:
Ogólnie mix zajebisty (coco i alprazolam + opio mój ulubiony mix) ,ale kokaina niszczy wzrok podobnie jak mefedrony i inne beta ketony (amfa chyba też ale pewności nie mam ) więc to normalne że po spożyciu dużej dawki w krótkim (lub jeszcze większej w dłuższym czasie) czasie miałeś problem ze wzrokiem, gorzej w tym że to powinno przejść po odespaniu jeżeli dawno nie byłeś to polecam wizyte u okulisty bo tylko on może ci powiedzieć czy wzrok się pogorszył, ale myśle że nie ma się o co martwić
Sometimes life gets fucked up
That's why we get fucked up
I can still feel your touch
I still do those same drugs

:pacman: :kreska: :nos: :skret: :tabletki: :amfa: :extasy: :bongo: :papieros:
All I ever wanted was a Benz and a bad bitch
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.