Kiedyś miałem przygodę z mieszanka różnych substancji jednoczesnie. Mało pamiętam z efektow poza absolutnym uczuciem "uzywania" mozgu w 100%. Wzialem tamtego wieczoru okolo 4-5 tabletek e (slaba jakosc I w wiekszosci byly z amfa) do tego 2x alprazolam 1mg I okolo pol do grama kokainy (czystosc w granicach 60-70%). Pomijam spozywana Marihuane. Doprowadzilo to do pewnego rodzaju glicha z moimi oczami I widzenie czarnych plamek przez okolo tydzien. Dziwne migajace czarne punty.
Mam dwa pytania dotyczace calego zdazenia
1)Czy opisana sytuacja mogla miec realny wplyw na moj wzrok ?
2) Czy ilosci mogly doprowadzic do uszkodzenia receptorow? Mam od tamtego czasu duzy problem z odczuwaniem pozytywnych emocji.
Dziekuje bardzo za uwage oraz odpowiedzi.
Ogólnie mix zajebisty (coco i alprazolam + opio mój ulubiony mix) ,ale kokaina niszczy wzrok podobnie jak mefedrony i inne beta ketony (amfa chyba też ale pewności nie mam ) więc to normalne że po spożyciu dużej dawki w krótkim (lub jeszcze większej w dłuższym czasie) czasie miałeś problem ze wzrokiem, gorzej w tym że to powinno przejść po odespaniu jeżeli dawno nie byłeś to polecam wizyte u okulisty bo tylko on może ci powiedzieć czy wzrok się pogorszył, ale myśle że nie ma się o co martwić
That's why we get fucked up
I can still feel your touch
I still do those same drugs
All I ever wanted was a Benz and a bad bitch
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.